11 jul 2020

Anar al contingut

IMMOBILIÀRIA

¿Quins són els carrers de Barcelona amb el lloguer més car?

El portal Idealista identifica les zones d'Espanya en què costa més el lloguer per metre quadrat

¿Quins són els carrers de Barcelona amb el lloguer més car?

JOAN CORTADELLAS

L'avinguda del Tibidabo de Barcelona és la via amb els preus més cars per llogar una casa: 18.383 euros al mes per metre quadrat. També és el segon carrer més car d'Espanya per aquest concepte, només superat pel carrer Alcalá de Marbella, on els propietaris d'aquesta zona malaguenya demanen una mitjana de 38.950 euros mensuals per arrendar els seus xalets. Així es desprèn d'un estudi portat a terme pel portal idealista.com a partir de les ofertes que hi ha a la web i després de fer un cribratge amb els preus mitjans del carrer. 

Hi ha tres carrers més de la província de Barcelona a la llista dels 15 més cars: el carrer d'Alcanar, a Gavà, on el preu de lloguer és de 10.527 euros el metre quadrat, en el lloc 12; seguits de la Immaculada i l'avinguda d'Esplugues, a Barcelona ciutat, amb preus de 10.500 euros i 10.332 euros respectivament.

Al darrere d'aquestes dues vies més cares d'Espanya es tornen a situar dos mercats marbellins: el carrer Sierra Blanca, amb 16.300 euros mensuals, i la urbanització Guadalmina Baja, amb 16.267 euros mensuals. El Camino de las Liebres, a La Moraleja de Madrid, ocupa la cinquena plaça, amb 15.750 euros al mes, mentre que Sant Rafael, al municipi eivissenc de Santa Eulària des Riu, se situa en sisena posició, amb 15.333 euros.

Per sota dels 15.000 euros mensuals de renda mitjana hi ha el carrer Sopelana, a la urbanització La Florida de Madrid, amb 13.433 euros. A continuació trobem el passeig de Los Lagos, a la coneguda urbanització La Finca de Pozuelo de Alarcón, on llogar una vivenda suposa un cost mitjà de 13.088 euros al mes. A l'avinguda de Miraflores, a la urbanització de Puerta de Hierro, també a Madrid, el lloguer 'baixa' fins als 11.326 euros mensuals.

A l'illa d'Eivissa també hi ha cala Tarida, amb una renda mitjana d'11.200 euros, seguida pel Camino del Sur a La Moraleja (11.167 euros), i després ja se situen els tres carrers barcelonins citats. La llista d'aquests 15 carrers tan exclusius la tanca Glorieta de Rubén Darío, a Madrid, a 10.000 euros el metre quadrat de lloguer mitjà en oferta.