COMERÇ ELECTRÒNIC

Amazon inicia l'entrega de productes en dissabte a Espanya

El servei serà gratuït per als clients 'premium'

1
Es llegeix en minuts

Amazon.es entregarà els productes també els dissabtes Espanya. Així ho ha comunicat el gegant del comerç electrònic, que d'aquesta manera permetrà que els seus clients rebin el dissabte els productes que comprin el divendres. El servei d'entrega en dissabte està a disposició de tots els clients i és gratuït per als membres 'premium'.

"Ara tenim més d'un milió i mig d'articles a Amazon.es disponibles per a l'entrega en dissabte i així ens adaptem a l'estil de vida dels nostres clients", ha assegurat en una nota Roy Perticucci, vicepresident d'operacions a Amazon Europa.

Notícies relacionades

"Gràcies al nou servei d'entrega en dissabte els nostres clients poden fer la compra al nostre supermercat divendres a la tarda i rebre la seva comanda dissabte al matí just a temps per a un dinar amb la família", ha afegit François Nuyts, director general d'Amazon.es. "Al millorar constantment les nostres opcions d'entrega estem accelerant l'expansió del comerç electrònic a Espanya". Els clients d'Amazon.es ja poden comprar més de 640.000 llibres, 95.000 articles d'esport, 78.000 peces de moda i més de 14.000 productes de bellesa amb només 1 clic i rebre'ls durant el cap de setmana.

Les entregues els dissabtes, que tindran un cost de 5,99 euros per comanda, estan disponibles per a tots els clients. Els usuaris Premium disfrutaran d'aquest servei d'enviament sense cost addicional. Les entregues els dissabtes estaran disponibles per a les compres realitzades els divendres al seleccionar l'opció d'Entrega en 1 dia. Els clients poden decidir quina adreça activen per a les entregues els dissabtes; per exemple, poden habilitar l'adreça del seu domicili i desactivar la de l'oficina. Aquestes configuracions es poden modificar en qualsevol moment.

Temes:

Amazon Comerç