MANUAL PER A EMPRENEDORS
Ferran Adrià i CaixaBank llancen una guia per crear un restaurant
Els textos els ha elaborat un equip conjunt de Bullifudation i l'entitat bancària
fcasals33833930 barcelona 11 05 2016 econom a ferran adri y ca160511124653
«Mise en place»,l’expressió francesa i universal que defineix els elements necessaris per començar a elaborar un plat, és el títol que han triat Ferran Adrià i CaixaBank per a un dels projectes fruit de l’acord firmat entre Bullifundation i el banc català: una guia bàsica per als que vulguin iniciar un negoci de restauració.
Els textos han estat elaborats per part d’un equip conjunt de les dues entitats i consta de dues presentacions: una edició impresa i una altra de digital. La segona està inscrita al portal de negocis de Caixabank i conté materials d’organització de negocis aplicats a la restauració.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona
- ruta La vall de Ribes, per anar sense presses