MANUAL PER A EMPRENEDORS

Ferran Adrià i CaixaBank llancen una guia per crear un restaurant

Els textos els ha elaborat un equip conjunt de Bullifudation i l'entitat bancària

fcasals33833930 barcelona 11 05 2016  econom a   ferran adri  y ca160511124653

fcasals33833930 barcelona 11 05 2016 econom a ferran adri y ca160511124653

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

«Mise en place»,l’expressió francesa i universal que defineix els elements necessaris per començar a elaborar un plat, és el títol que han triat Ferran Adrià i CaixaBank per a un dels projectes fruit de l’acord firmat entre Bullifundation i el banc català: una guia bàsica per als que vulguin iniciar un negoci de restauració.

Els textos han estat elaborats per part d’un equip conjunt de les dues entitats i consta de dues presentacions: una edició impresa i una altra de digital. La segona està inscrita al portal de negocis de Caixabank i conté materials d’organització de negocis aplicats a la restauració.