CERTAMEN INTERNACIONAL
Alimentaria inicia la seva edició més innovadora i professional
Es tracta d'una de les principals fires del sector de l'alimentació i les begudes del món, i atrau 140.000 visitants
La 40a edició de la fira Alimentaria ha començat aquest dilluns al recinte de Fira Gran Via de l'Hospitalet. Es tracta d'una de les principals fires del sector de l'alimentació i les begudes del món, i s'hi marcaran les bases del futur d'aquesta indústria. S'espera l'assistència de més de 140.000 visitants.
A les 10.00 hores, la fira ha obert les portes d'una edició renovada, on es nota una clara aposta pel públic professional (per exemple, des de l'organització s'han donat consignes per limitar les bosses amb mostres que portin els visitants a una per persona) i per la innovació. Aquesta última és una de les claus del sector, a més de la internacionalització de les empreses, segons ha apuntat el director del certamen, J. Antoni Valls.
El recinte firal acull l'oferta de de 4.000 empreses expositores, que en aquesta edició estan organitzades en cinc grans subsalons: Intervin, Interlact, Intercarn, Restaurama i Multiple Foods.
Intervin, que ocupa 15.000 metres quadrats al pavelló número 3, reuneix gairebé la cinquena part de les empreses expositores, unes 800, mentre que Restaurama, (dedicat a la restauració i a l'alimentació fora de la llar) ocupa 10.500 metres quadrats i s'hi exposen 450 empreses.
La innovació és un dels puntals del saló, i a la fira es poden veure algunes de les novetats que aviat arribaran a les prestatgeries dels supermercats. Entre els 350 productes innovadors que s'exposen al saló es poden trobar hamburgueses de boví amb àloe vera, raviolis de patata violeta o un 'snack' de pèsols i arròs amb forma de beina.
La fira se celebra fins dijous que ve.
- Reurbanització. Les obres del nou barri adjacent a la Sagrera costaran 85 milions
- Tensió al Carib El desplegament militar de Trump davant Veneçuela obre totes les possibilitats
- Manifestació del PP Feijóo clama pel final de Sánchez davant desenes de milers de persones
- Joan Baltà, director de Barcelona Sagrera Alta Velocitat: "L’estació de la Sagrera encara necessita sis anys més d’obres"
- El més alt de la Vall d’Aran El poble de Catalunya que recomana ‘National Geographic’: amb cases de pedra, moltes flors i unes vistes espectaculars del Pirineu
- Complexitat a les aules L’escola catalana té només un educador o integrador social per cada 1.000 alumnes vulnerables
- Alerta veterinària La Xina suspèn les importacions de porc de 12 empreses de Barcelona després del focus de pesta porcina
- CUIDEM LA TEVA SALUT Cinc senyals que indiquen obesitat infantil
- ¡Atenció, gurmets! Set bons restaurants de les Corts que t’hauries d’apuntar a l’agenda
- El Govern català estudia invertir més en la llei de barris com a antídot a l’auge ultra
