L'actualització de la llista de morosos amb Hisenda es publicarà a partir de l'1 de maig

En el document, que s'inclourà a la web de l'Agència Tributraria, hi figuraran els deutors de més d'un milió d'euros

Montoro: Les vel·leïtats independentistes no es financen amb el FLA / J. J. GUILLÉN EFE / Vídeo ATLAS

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L'actualització de la llista de morosos amb Hisenda es publicarà a partir de l'1 de maig. El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) publica aquest dilluns una ordre ministerial que estableix aquest període per a l'exercici actual i els següents.

La llista inclou els que tenen deutes de més d'un milió d'euros amb Hisenda o sancions tributàries fins a aquest import i que no estiguin ajornades ni suspeses.

La primera llista d'aquest tipus, amb deutes pendents el 31 de juliol passat, es va fer pública al desembre. Segons la nova ordre ministerial, l'actualització dels fitxers es publicarà cada any a partir de l'1 de maig.

LLEI GENERAL TRIBUTÀRIA 

Com que la nova llei general tributària preveu que es publiqui durant el primer semestre de cada exercici, el termini de publicació comprèn de l'1 de maig al 30 de juny. L'actualització apareixerà a la web de l'Agència Tributària.

A la llista s'identificarà el contribuent, sigui persona física o jurídica, amb el seu nom, els cognoms, el NIF i la raó o denominació social completa.

Notícies relacionades

Abans de la publicació, els afectats disposaran de 10 dies hàbils per plantejar al·legacions, que serviran per corregir errors materials, però no per fer el pagament i saldar el deute.

En la primera llista hi van figurar 5.000 contribuents, entre persones físiques i jurídiques.