DISTRIBUCIÓ

Mercadona ha obert 60 supermercats el 2015

La firma valenciana ha invertit 226 milions en aperturas i reformes

1
Es llegeix en minuts

Mercadona ha invertit el 2015 un total de 226 milions d'euros en l'obertura de 60 nous supermercats de proximitat i en la reforma de 30 dels seus establiments, va informar la cadena de distribució.

Amb aquestes inauguracions i després del tancament de set establiments que no s'ajustaven als estàndards actuals requerits per la companyia, la companyia presidida per Juan Roig eleva a 1.574 el nombre total de botigues repartides en 49 províncies de les 17 comunitats autònomes.

Aquesta inversió s'ha traduït que 60 proveïdors han donat feina a més de 110 persones durant la fase d'obra de cadascuna de les botigues, a la qual cosa cal sumar l'equip tècnic de la companyia que durant 12 mesos treballa en la contractació i elaboració del projecte de disseny i execució d'aquestes obres.

Notícies relacionades

Les noves botigues a més, responen al model de 'botiga ecoeficient' en que primen criteris com l'eficiència energètica, espais diferenciats per negocis o la comoditat d'ús.

Amb l'obertura i reforma d'aquestes noves botigues, Mercadona compleix amb el seu objectiu d'obertures marcat per al 2015.