El Cyber Monday allarga les ofertes d'Amazon, Media Markt i El Corte Inlgés

Un centenar de botigues ofereixen aquest dilluns descomptes especials en la majoria de casos només 'on line'

Una empleada d’Amazon prepara una comanda del Black Friday als Estats Units.

Una empleada d’Amazon prepara una comanda del Black Friday als Estats Units. / REUTERS / FRED GREAVES

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Després del Black FridayBlack Friday, arriba el Cyber Monday. La setmana de descomptes implantada amb èxit a Espanya culmina aquest dilluns amb el dia de les ofertes 'on line', una jornada en què participen empreses com AmazonMedia Markt, El Corte Inglés,  Worten Carrefour, que també van participar la setmana passada en el Black Friday.

Tradicionalment, el dilluns següent al Black Friday és el dia dels descomptes a internet (Cyber Monday o Ciberdilluns), encara que aquest any les fronteres entre el que és físic i el que és virtual s'han diluït més que mai i molts comerços han preferit allargar les ofertes també a les botigues.

AMAZON

El gegant del comerç electrònic ofereix “centenars d'ofertes” només aquest dilluns, limitades en nombre i temps. Els descomptes són en tots els sectors, encara que la tecnologia té un gran protagonisme: aspiradors Roombadiscos dursordinadors...

EL CORTE INGLÉS

El grup de grans magatzems ha denominat la jornada Fever Monday, amb ofertes només a la web en tecnologia i electrodomèsticsroballardecoraciójoguines...

MEDIA MARKT

La firma alemanya també aposta per la tecnologia com a protagonista, amb ordinadorstauletes mòbils rebaixats de preu. Són ofertes a la web i a les botigues físiques.

CARREFOUR

El grup francès ha allargat els preus rebaixats del Black Friday fins dilluns, tant 'on line' com als seus centres.

WORTEN

Notícies relacionades

La cadena portuguesa fa ofertes només aquest dilluns amb descomptes en mòbils iPhone d'Apple, televisions, electrodomèstics i informàtica, entre altres.

I MOLTS MÉS

Un centenar d'altres firmes se sumen al Cyber Monday amb descomptes exclusius només vàlids per dilluns, com Toys ‘r’ Us, HP, G-Star Raw, Air France-KLM, Kiabi, Lan, Mifarma, Modalia, Letsbonus, Casa del Llibre i Abacus, entre moltes altres. Moltes de les ofertes estan recollides a la web de l'eDay.