CONSUM

Black Friday 2015: Amazon bat el rècord de vendes a Espanya

La companyia ha venut en 18 hores 370.000 articles a Espanya

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Que el Black Friday és un fet a EspanyaBlack Friday ho demostren dades com els proporcionats per Amazon.es. El portal ha anunciat que a les 17:23 hores d'aquest divendres el Black Friday s'ha convertit en el dia de més vendes de la història d'Amazon.es, amb més de 370.000 productes venuts, és a dir, una mitjana de 352 comandes per minut. Això a falta de sis hores de dia i centenars d'ofertes per llançar.

“Els nostres clients han tornat a demostrar-nos que els encanta el Black Friday”,destaca François Nuyts, director general d'Amazon.es. “Per tercer any consecutiu, els clients d'Amazon.es ens han sorprès amb la seva resposta a les milers d'ofertes disponibles durant el dia d'avui. Milers de comerços han decidit secundar el Black Friday, aquest dia de descomptes que marca l'inici del consum per Nadal.

Notícies relacionades

Durant aquesta setmana i fins dilluns que ve, Amazon.es ofereix als seus clients milers d'ofertes fertes flaix (productes disponibles amb descompte, en quantitats limitades, per un curt període de temps) així com Ofertes del dia (productes seleccionats disponibles en oferta per un dia, des de les 00:01 fins a les 23:59). Molts d'ells s'han esgotat als pocs minuts de llançar-se.

A més, centenars de petites empreses que utilitzen Amazon com el seu canal de vendes online (Amazon Marketplace) han participat aquest any per primera vegada en el Black Friday, oferint als clients d'Amazon.es encara més ofertes. Gràcies a Amazon i a iniciatives com el Black Friday aquests negocis tenen l'oportunitat d'arribar a milions de nous clients durant aquestes festes.