AMPLIACIÓ DE CAPITAL

Villar Mir ven a Tyrus Capital el 7,23% d'OHL

El fons amb seu a Mònaco es converteix en el segon accionista del grup de serveis

1
Es llegeix en minuts

El Grup Villar Mir ha venut a Tyrus Capital drets de subscripció d'accions de l'ampliació de capital de 1.000 milions que OHL té en marxa, que atorgaran al fons una participació del 7,23% en el grup de construcció i concessions una vegada culmini l'operació. El president i primer accionista d'OHL ha venut al fons d'inversió alternativa ('hedge fund') amb seu a Mònaco un total de 10,89 milions de drets de subscripció del total dels que li corresponen en l'ampliació per la participació del 59,5% que actualment té en el grup.

Els drets venuts estan valorats en uns 65,2 milions d'euros en funció del preu a què es negocien aquest dilluns. Cada dret de subscripció de l'ampliació equival a dos títols de nova emissió d'OHL, i amb això Tyrus podrà prendre 21,78 milions d'accions de la constructora equivalents al 7,23% del capital social resultant després de l'ampliació.

Després d'aquesta operació, el fons es converteix en segon màxim accionista d'OHL, mentre que Villar Mir, tot i que diluirà la seva actual participació fins al 52,27%, segueix garantint-se que, després de l'ampliació, comptarà amb almenys el 50,01% de la constructora i, per tant, amb el seu control.

Notícies relacionades

De fet, el Grup Villar Mir encara compta amb un excés de drets de subscripció per mantenir aquesta participació, segons va notificar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, compta amb 458.415 drets sobrants, que donen dret a 916.830 noves accions d'OHL, equivalents al 0,30% del capital de l'empresa després de l'ampliació.

Temes:

OHL