AEROLÍNIES

Easyjet obrirà una base d'operacions a l'aeroport de Barcelona el 2016

La companyia de baix cost preveu contractar 120 treballadors i oferir més vols des del Prat

Un avió d’Easyjet, a l’aeroport de Barcelona.

Un avió d’Easyjet, a l’aeroport de Barcelona. / ARXIU / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

L'aerolínia de baix cost Easyjet obrirà el febrer del 2016 una base d'operacions a l'aeroport de Barcelona-el Prat, fet que suposarà la creació de nous llocs de treball i la millora de les connexions per als passatgers de negocis. La nova base d'operacions d'Easyjet comptarà amb tres avions Airbus de la família A-320, que estaran basats a l'aeroport del Prat.

La companyia britànica preveu crear 120 nous llocs de treball, principalment de pilots i tripulants de cabina, a l'aeroport del Prat, on ja compta amb 130 treballadors. Les 120 persones que Easyjet contractarà "tindran contractes laborals espanyols, i pagaran la Seguretat Social i els impostos a Espanya", ha explicat el director general d'Easyjet a Espanya, Javier Gándara.

Gándara ha afegit que crear una base d'operacions al Prat és "un pas natural en el desenvolupament de la companyia", ja que Barcelona és ara l'aeroport a què l'aerolínia vola amb més trànsit sense ser una base.

SORTIDES MÉS D'HORA

Segons Easyjet, al disposar d'avions basats a l'aeroport del Prat, la companyia podrà oferir més flexibilitat d'horaris als passatgers de negocis ja que oferirà vols amb sortides més d'hora.

Notícies relacionades

Per la seva part, la directora de l'aeroport del Prat, Sonia Corrochano, ha dit que l'aposta d'Easyjet "reforça la terminal T-2, que l'any passat va tancar amb més de 12 milions de passatgers".

Des que Easyjet va començar a volar a Barcelona el 1996, l'aerolínia de baix cost ha transportat 32 milions de viatgers i actualment compta amb 14 destinacions al Prat. Easyjet és la quarta companyia que disposarà d'una base d'operacions al Prat, després de Vueling, Ryanair i Norwegian Airlines.

Temes:

Easyjet