NOMENAMENTS

Abengoa nomena conseller delegat Santiago Seage en substitució de Sánchez Ortega

Javier Garoz, nou conseller delegat d'Abengoa Yield

1
Es llegeix en minuts

Abengoa ha nomenat conseller delegat Santiago Seage Medela en substitució de Manuel Sánchez Ortega, que continuarà com a conseller i vicepresident primer del consell d'administració, segons ha anunciat aquest dimarts la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, el consell d'administració ha nomenat conseller delegat Seage Medela, amb la categoria de conseller executiu, després d'haver presentat prèviament la seva renúncia com a conseller delegat d'Abengoa Yield, càrrec que ocuparà Javier Garoz.

El nomenament de Seage Medela es produeix després que l'òrgan de direcció de la firma acordés acceptar la renúncia als seus càrrecs executius de Sánchez Ortega, per raons estrictament personals. Sánchez Ortega continuarà com a conseller i vicepresident primer del consell d'administració, amb la categoria d'un altre conseller extern, i ha sigut nomenat membre del consell assessor internacional.

Abengoa ha agraït "l'excel·lent" tasca que ha dut a terme Sánchez Ortega com a conseller delegat de la companyia durant els últims cinc anys en què s'ha completat "amb èxit" un profund procés de transformació. Durant els pròxims dies, Sánchez Ortega i Seage Medela es reuniran a Londres, Boston i Nova York amb inversors, i treballaran conjuntament durant el període de transició.

El consell d'administració ha acceptat igualment la renúncia presentada per María Teresa Benjumea Llorente, a qui se li agraeixen els serveis i la dedicació prestats a la companyia.

ABENGOA YIELD

Notícies relacionades

Així mateix, el consell d'administració d'Abengoa Yield ha acceptat la renúncia com a conseller delegat presentada per Santiago Seage amb motiu del seu nomenament com a conseller delegat d'Abengoa. Durant la mateixa sessió, el consell ha aprovat per unanimitat el nomenament de Javier Garoz com a nou conseller delegat amb efectes immediats. Fins ara assumia la funció de conseller delegat d'Abengoa Bioenergia i era conseller d'Abengoa Yield.

Addicionalment, el consell ha acceptat la renúncia de Manuel Sánchez Ortega com a president de la companyia, i ha nomenat Santiago Seage en el seu lloc. Sánchez Ortega seguirà com a conseller de la societat. El consell d'administració d'Abengoa Yield també agraeix "l'excel·lent" tasca feta per Seage com a conseller delegat durant l'etapa inicial i de llançament de la companyia.

Temes:

Abengoa