El IESE es consolida al primer lloc mundial en formació de directius

El 'Financial Times' també inclou Esade entre les 10 primeres i Eada entre les primeres 65

1
Es llegeix en minuts

El IESE s'ha consolidat com la primera escola de negocis del món en programes formatius a mida per a executius i tercera en programes oberts, segons l'última classificació corresponent al 2015 del 'Financial Times'. ESADE es manté entre els 10 primers llocs i la també barcelonina EADA, entre les 65 primeres d'una classificació que selecciona les 85 més prestigioses.

En el cas del IESE, el rotatiu britànic de referència per als mercats destaca tant la internacionalitat dels seus programes i participants com la qualitat i diversitat del seu claustre. La mitjana entre uns tipus de programes i altres la torna a situar com a primera del món, de manera que recupera el lloc que va aconseguir el 2012 i en desplaça la francesa HEC Paris.

Aquesta escola de negocis de la Universitat de Navarra (Opus Dei) ha destronat la nord-americana Duke Corporate Education, que ha sigut la primera del món en programes a mida durant els últims 12 anys.

Notícies relacionades

ESADE, per la seva part, es manté entre les 10 primeres. En programes oberts puja a la setena posició; en programes a mida baixa al lloc 12 i la situa com a vuitena quan es fa una mitjana de les dues classificacions anteriors.

Al seu torn, EADA es consolida entre les 65 primeres. En els programes oberts puja al lloc 56 i en els fets a mida, al 61 d'entre 85 entitats acadèmiques reconegudes com les de més prestigi.

Temes:

IESE