ORGANITZACIÓ EMPRESARIAL

Gay de Montellà optarà a un segon mandat com a president de Foment del Treball

El dirigent comunica al comitè executiu la seva intenció de presentar-se a les eleccions que celebrarà la patronal al desembre

Joaquim Gay de Montellà, durant una intervenció a Foment del Treball.

Joaquim Gay de Montellà, durant una intervenció a Foment del Treball. / ARXIU / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
A. FUENTES / BARCELONA

El president de Foment del TreballJoaquim Gay de Montellà, ha anunciat al comitè executiu de la patronal la seva intenció de presentar-se a la reelecció al capdavant de l'organització. Les eleccions tindran lloc en una assemblea general que tindrà lloc al desembre un cop la junta directiva la convoqui en una reunió el 3 de novembre, segons ha informat Foment en un comunicat. 

Notícies relacionades

Gay de Montellà va ser elegit president directament per la junta directiva de Foment el 14 de març del 2011 en substitució de Joan Rosell, que va deixar el càrrec per presidir la CEOE. Foment destaca que Gay de Montellà "ha promogut la reforma dels estatuts" per limitar la presidència a dos mandats consecutius. A més, ha defensat la necessitat d'aprofundir en els "valors democràtics i garantir els mecanismes de control per al bon govern de l'entitat a través de l'elaboració d'un codi ètic". 

El seu mandat també ha estat marcat per la seva posició a favor del diàleg entre la Generalitat i el Govern central en el procés sobiranista iniciat a Catalunya amb l'objectiu d'evitar "un xoc de trens".