PROJECTE D'UNA CADENA

Sorli inverteix 15 milions en un complex comercial i hoteler

Emocions, ubicat a Vilassar de Dalt, obrirà el 21 de novembre

Imatge virtual de com serà el complex Emocions.

Imatge virtual de com serà el complex Emocions. / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / BARCELONA

La companyia catalana Sorli Discau inaugurarà el 21 de novembre el seu projecte més ambiciós: Emocions. Situat a Vilassar de Dalt (Maresme), Emocions és un complex amb zona comercial (3.000 metres quadrats), esportiva (gimnàs amb piscines) i gastronòmica (tant restaurant com zona de productes gurmet), que tindrà un hotel de quatre estrelles (33 habitacions) en què la firma ha invertit més de 15 milions d'euros. A més, crearà 70 llocs de treball.

Notícies relacionades

Sorli, que compta amb 114 supermercats a Catalunya, va començar a construir el nou complex ara fa un any. «Es tracta de provocar emocions en els clients», va destacar el director general de superfícies d'alimentació de la cadena, Julio Santos-Olmo. La idea és que els usuaris puguin «passar-hi tot el dia» i «disfrutar» de l'experiència completa.

El complex està situat a la zona coneguda com Can Nolla, al nord de l'autopista C-32 i a «20 minuts de Barcelona». «Volem ser el punt de trobada del Maresme», va afirmar la directora de màrqueting i comunicació, Anna Sorli.