AEROPORTS

AENA diu que "ja està preparada" per ser privatitzada

El president del gestor aeroportuari afirma que el "com i quan" és decisió del Govern

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona

El president d'Aena Aeropuertos, José Manuel Vargas, ha assegurat avui a Barcelona que Aena "ja està preparada" per ser privatitzada, però que el "com i quan" és decisió del Govern.

"Des del punt de vista de resultats i de gestió, la companyia està en una posició que permetria la seva privatització", ha destacat Vargas en declaracions als mitjans a Barcelona, a la fira Passenger Terminal Conference.

Notícies relacionades

Segons el directiu, "durant els últims anys s'ha produït una millora molt important dels resultats de la companyia a través de l'optimització de les despeses i el desenvolupament dels ingressos", cosa que la col·loca en una posició millor de cara a a la privatització, tot i que encara "queda feina per fer", sobretot en el camp dels ingressos.

Vargas, que ha defensat que les lleis s'han de fer en consonància amb les necessitats d'aeroports, passatgers i aerolínies, també ha apostat per un futur on les aerolínies de bandera o les de baix cost coexistiran perquè "tenen públics amb necessitats diferents".