Anonymous ataca la web de circuloeconomia.com

Els activistes antisistema vinculen la pàgina amb un article de l'ideòleg del 15-M Vicens Navarro

El resultat de l’atac a la web del Cercle d’Economia.

El resultat de l’atac a la web del Cercle d’Economia.

1
Es llegeix en minuts
EDUARDO LÓPEZ ALONSO / Barcelona

El grup antisistema Anonymous ha hackejat la web del Cercle d'Economia en el marc de les seves protestes "contra la corrupció governamental i la tirania", segons ells. El resultat de l'atac informàtic ha estat la inclusió a la pàgina d'aquesta agrupació empresarial i de directius d'una imatge que diu: "Qüestiona-ho tot". La imatge és un vincle a una pàgina de l'ideòleg del Moviment 15-M Vicens Navarro amb l'article 'Bajar salarios no es bueno'. A partir de les 0.00 h, els tècnics del Cercle han restablert els continguts de la pàgina web.

Aquest article pretén demostrar la falsedat dels arguments utilitzats pels economistes liberals, que accentuen la necessitat de rebaixar els salaris com la millor manera de sortir de la crisi actual, mitjançant l'augment de la productivitat i de la competitivitat, incrementant les exportacions.

Notícies relacionades

El grup de 'hacktivistes' Anonymous havia convocat per a aquest dimarts, 5 de novembre, una manifestació a nivell global amb l'objectiu de protestar contra "la corrupció governamental i la tirania". La convocatòria, que ha estat batejada amb el nom de la "Marxa del milió de màscares", ha estat difosa a través de la web millionmaskmarch.org on insten els simpatitzants a unir-se "a milions de persones a tot el món aquest 5 de Novembre del 2013 per demostrar el poder unit d'Occupy i Anonymous".

A Espanya, quatre ciutats s'han unit a la convocatòria: Madrid, Barcelona, Saragossa i Palma de Mallorca. La convocatòria pretén ser una advertència als governs de tot el món contra la censura a internet.