MODA NUPCIAL

Manuel Ehrensperger, exdirectiu de Swarovski, nou director general de Pronovias

El nou conseller delegat substitueix Juan Jesús Domingo

1
Es llegeix en minuts
SONIA GUTIÉRREZ / Barcelona

L'empresa de moda nupcialPronoviasha anunciat aquest dilluns el nomenament de l'exdirectiu de SwarovskiManuel Ehrenspergercom a nou conseller delegat i director general de la companyia catalana. Ehrensperger, de 41 anys i nacionalitat suïssa,succeirà en el càrrec Juan Jesús Domingo, que va anunciar la seva marxa a principis de mes, a partir de l'1 de juliol. El nomenament es produeix pocs dies abans de l'inici de la Barcelona Bridal Week.

El nou director general de Pronovias serà l'encarregat d'accelerar el creixement i l'expansió global de la companyia, i se centrarà a reforçar la marca i la xarxa de distribució, tant en botigues pròpies i franquícies com en multimarca. La companyia de moda nupcial ha dissenyat unnou pla estratègic i de reposicionament de la marca, en què ha invertit 2,5 milions d'euros i que inclourà, entre altres punts, millores a la web i la redecoració de les botigues.

Notícies relacionades

Ehrensperger té 15 anys d'experiència com a directiu en el sector de la moda i el luxe. Va començar la seva carrera a Levi Strauss, on va ocupar diversos càrrecs, i després es va incorporar aSwarovski com a director nacional de vendes a Espanya. Tres anys després va abandonar aquesta companyia per ser director general deChopard a Espanya i Portugal. El 2008 va tornar a Swarovski, on va gestionar el negoci de nou subsidiàries a 14 països.

Alberto Palatchi, president del Grupo San Patrick (Pronovias), ha afirmat en un comunicat que la incorporació d'Ehrensperger “suposa un pas clau en la construcció del projecte de futur de la companyia” i “representarà el principi d'una nova etapa” per a la companyia.

Temes:

Pronovias