ABONAMENT EN TRES PAGAMENTS

Mapfre compra el 50% de Bankinter Seguros de Vida per 237,24 milions i n'assumirà la gestió

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / MADRID

Mapfre Vida comprarà el 50% del capital de Bankinter Seguros de Vida, per un import que podria arribar als 237,24 milions d'euros, quantitat que serà abonada en tres pagaments, un de 197,24 milions d'euros i dos pagaments ajornats de fins a 20 milions d'euros cada un, que es faran efectius el cinquè i desè any de vigència de l'acord, segons el grau de compliment del pla de negoci.

Notícies relacionades

Bankinter ha informat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que la gestió de la societat serà assumida per Mapfre. En virtut de l'acord, les dues entitats desenvoluparan de forma conjunta el negoci d'assegurances de vida risc, accidents, assegurances de vida estalvi i pensions del grup que presideix Juan Arena.

Les dues entitats consideren que amb aquest acord es generaran sinergies que "repercutiran positivament en el negoci de Bankinter Seguros de Vida", derivades de la fortalesa tecnològica i el caràcter innovador i de la "posició de lideratge" que ocupa Mapfre Vida en el mercat espanyol, amb una quota del 8,3%.