Sexe per escoltar

Gainsbourg li va prometre a Brigitte Bardot "la cançó més bella", 'Je t'aime... moi non plus'

A l'estudi de gravació es van dedicar a masturbar-se a la recerca dels millors gemecs

nmartorell34407239 dominical 718 bardot y gainsbourg160622134822

nmartorell34407239 dominical 718 bardot y gainsbourg160622134822

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell
Núria Martorell

Periodista

ver +

Serge Gainsbourg estava enamoradíssim de Brigitte Bardot. Li va prometre la cançó més bella del món. I la va convèncer per gravar-la junts, com si estiguessin fent l'amor. Corria l'any 1967 quan B. B., excitada, va sucumbir -i de quina manera- a la temptació. Segons l'enginyer de so que va ser testimoni de com van fondre les seves veus a 'Je t’aime.... moi non plus', es van dedicar a masturbar-se a l'estudi buscant els millors gemecs, emfatitzant estrofes del tipus “Je vais et je viens, entre tes reins” (“vaig i vinc, entre els teus malucs”).

L'endemà, Radio Europe 1 va llançar la peça i el marit banyegat de Brigitte va amenaçar l'emissora amb els tribunals. Bardot li va suplicar a Serge que no publiqués el disc. Ell hi va accedir. I l'afer es va acabar.

JANE BIRKIN VA AUGMENTAR LA INTENSITAT DELS MURMURIS

Notícies relacionades

El poeta i icona de la 'chanson' va intentar que altres veus femenines, com Marianne FaithfullMireille Darc i Valérie Lagrange, li donessin la rèplica. Però qui va acabar substituint Bardot, augmentant la intensitat dels xiuxiuejos, va ser la jove Jane Birkin, que acabava de protagonitzar un autèntic enrenou cinematogràfic al mostrar el pèl púbic a la pel·lícula d'Antonioni 'Blow-up'.

Birkin va superar les seves reticències (deia que no era bona cantant) i, just un any després, aquest nou tàndem va gravar al mateix estudi la nova versió. Bé, l'acriaturada Jane, un to més alt que Brigitte. 

NO APTE PER A MENORS DE 21

El disc el van prohibir als menors de 21 anys. 'L’Osservatore Romano' el va qualificar d'obscè i Itàlia va ser el primer país, no l'únic, que en va prohibir l'emissió. Malgrat la diferència d'edat (gairebé 20 anys), Jane i Serge van formar una de les parelles de moda a l'escena parisenca. Van estar junts més de 12 anys i el 1971 va néixer la filla de tots dos, la també actriu i cantant Charlotte Gainsbourg.