Joan Miquel Oliver, el cantautor obsessionat amb la simetria

'Dominical' descobreix i fotografia la Palma íntima de l'exlíder d'Antònia Font

1
Es llegeix en minuts

L'oníric imaginari de Joan Miquel Oliver no atén a formalismes, i ho segueix demostrant en el seu primer disc després de la dissolució d'Antònia Font, 'Pegasus'. El compositor confessa que és un maniàtic de la simetria i 'Dominical' juga amb aquesta mateixa obsessió en la maquetació del reportatge. Un article que recorre la seva Mallorca natal, retratant llocs i episodis de la seva vida. El marcià del pop inicia aquest maig la presentació del que és el seu tercer àlbum en solitari.

A més, la revista entrevista Scott Eastwood, el fill de Clint Eastwood, que estrena el film 'El viaje más largo' (en cartellera a partir d'aquest divendres). El protagonista d'aquesta comèdia romàntica admet: "Quan era jove, em volia demostrar a mi mateix que no seria com els paios que cavalquen en el cognom del pare". 

Notícies relacionades

El suplement d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA arriba aquest cap de setmana amb més sorpreses: li llegim la mà a Jose Corbacho, el director de cine, còmic i 'showman', que debuta com a novel·lista amb 'People from Ibiza'. Un llibre escrit a quatre mans amb Juan Cruz, la seva mitja taronja creativa, amb qui relata històries encreuades de vacances amb un nexe comú: el canvi.

'Dominical' els ofereix també un fragment del pròleg del llibre 'Francisco Boix, el fotògraf de Mauthausen', escrit per Javier Cercas. Una obra que ha reeditat RBA, amb material nou i fotografies de Boix, que testifica l'horror que es va viure en aquest camp d'extermini.