'DOMINICAL'

Hugh Jackman, l'home que sempre riu

Als gairebé 50 anys, aquest actor tot terreny estrena pel·lícula i interpreta per primera vegada el paper de dolent

Pau Arenós presenta els continguts de Dominical. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Hollywood no hi ha cap home més educat i agradable que Hugh Jackman, aquest musculós australià, enamorat de la música i el ball. Cara a cara, en la vida real, tan a prop com hem pogut tenir-lo al 'Dominical', la portada del qual protagonitza aquesta setmana, és l'home de l'etern somriure. Tant és que parli de les seves pors com a actor o com a pare, que faci bromes sobre els èxits o els fracassos. És rialler fins i tot quan parla del càncer de pell que ha tingut i ha aconseguit superar en dues ocasions. Aquesta vegada, a més, parla en la revista del seu últim film, 'Chappie', en què encarna el malvat d'una faula futurista sobre la intel·ligència artificial.

Notícies relacionades

La revista, també viatja a Londres per parlar amb John Dolan, un 'sense sostre' addicte a l'heroïna que va veure com la vida li canviava quan li van regalar un bull terrier. Amb l'ajuda de 'George', que així es diu l'animal, Dolan va passar de ser captaire a pintor 'celebrity' amb quadros que es venen per desenes de milers de lliures esterlines. La publicació completa la seva oferta destapant "els altres Silicon Valley" al món, i presentant, de la mà de diverses expertes, els nous feminismes.

Aquesta setmana, a més, 'Dominical' arriba amb un 'Extra Moda Dona' de 50 pàgines que presenta set vestits de núvia en un escenari tan espectacular com el terrat i un saló de La Pedrera. Viatja a Menorca per conèixer la dissenyadora de calçat Úrsula Mascaró al seu taller. I proposa una selecció de complements eròtics per gaudir en soledat o en companyia.

Temes:

Hugh Jackman