Serrat a 'Dominical': "El que és agradable és sobreviure"

El cine també és protagonista de la revista, parlem amb el director Jaume Balagueró abans de l'estrena als cines de '[REC4]', l'última entrega de la saga terrorífica

Pau Arenós ens presenta els continguts de Dominical.  / MONICA PELLICCIA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Envoltat d'amics i agraït per "sobreviure" en un ofici tan competitiu. Així es mostra Joan Manuel Serrat en el moment de celebrar els seus 50 anys amb la música per companya. Entrevistem el cantautor a 'Dominical' ara que condensa la seva dilatada trajectòria en un quàdruple cedé que ha titulat 'Antología desordenada' i en què fa un bon nombre de duets i ha tornat a gravar cançons amb la veu d'avui. "Aquest és un disc molt car. Pagar tantes hores a preu de mercat seria inviable", assegura.

El cine també és protagonista de la revista, amb l'estrena als cines de '[REC4]', l'última entrega de la saga terrorífica. Parlem amb el seu director, Jaume Balagueró. "Jo vull que el meu fill sigui feliç anant al cine com jo ho vaig ser". ¿S'imagina una vida sense pel·lícules "Seria un fàstic", reflexiona el cineasta català.

Notícies relacionades

Els proposem a més visitar l'exposició que el MNAC dedica a un artista desconegut, Carles Casagemas. El seu suïcidi va marcar profundament el seu amic, Pablo Picasso, tant que va iniciar la seva etapa blava. És la primera retrospectiva d'un pintor a descobrir.

I a més dels articles d'Isabel Coixet David Trueba, 'Dominical' ofereix un especial bellesa.