Arriba 'La isla mínima', la millor pel·lícula espanyola de l'any

Entrevista amb els protagonistes, Javier Gutierrez, Raúl Arévalo i Nerea Barros

Pau Arenós ens presenta els continguts de Dominical. / MONICA PELLICCIA

1
Es llegeix en minuts

'Dominical' presenta aquesta setmana a la portada un trio guanyador. Nerea BarrosJavier Gutiérrez i Raúl Arévalo són els protagonistes d'un 'thriller' asfixiant que ens remet al sud més fosc, als aiguamolls andalusos a l'Espanya tèrbola dels 80. La pel·lícula es diu 'La isla mínima', la dirigeix Alberto Rodríguez ('Grupo 7') i la crítica ja en parla com e bo i millor de la collita del cine espanyol d'aquest any.

La música també té el seu espai a la revista. En primer lloc, el rock, soul i funky de Lenny Kravitz, que amb 50 anys diu que ha recuperat l'esperit adolescent en la presentació del seu nou treball, 'Strut'. "Sóc un ésser humà que cavalca per la vida intentant experimentar tanta bellesa com pot", afirma el cantant. 

Notícies relacionades

I per als amants de la clàssica, un regal. A propòsit de la presentació de l'obra completa remasteritzada de Maria Callas en una capsa de luxe amb 69 cedés, repassem la seva agitada vida al compàs de diversos títols: 'La paloma', 'Tosca', 'Madama Butterfly', 'La Gioconda', 'Lucia di Lammermoor', 'Norma' i 'Suor Angelica'.

Finalment, viatgem fins a Oslo, la capital noruega, per conèixer la seva arquitectura més espectacular i el projecte del Museu Munch.