AL 'DOMINICAL'

Mestres sota zero

Els rebosters d'alta cuina Jordi Roca, Toño Pérez, Paco Torreblanca i Fernando Sáenz fonen les seves millors receptes fredes

Luis Miguel Marco ens presenta els continguts de Dominical. / MONICA PELLICCIA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

Deixaran glaçat el personal per dins i per fora. Jordi RocaToño PérezPaco Torreblanca Fernando Sáenz detallen al 'Dominical' les receptes dels seus millors gelats d'autor. Art congelat. Versions d'alta cuina del plaer més recurrent de l'estiu. Per emular els millors rebosters del món amb gelats de formatge de cabra, de pera conference i regalèssia o amb un binomi de Torta del Casar i codony trufat.

La revista també entrevista Michel Houellebecq. L'escriptor viu més important de França ara exerceix d'actor a ‘El secuestro de Michel Houellebecq’. La pel·lícula valida la seva imatge pública: la d'un borratxo depressiu de comportament autista."Cap d'aquestes qualitats és necessàriament dolenta --es justifica ell--, i formen part de la meva identitat”. 

Notícies relacionades

El suplement també parla amb el director de cine Daniel Monzón, que cinc anys després de l'èxit de ‘Celda 211’, torna a les pantalles fins i tot amb més adrenalina: ‘El niño’. I amb Mai Jia, autor de ‘best seller’ que va treballar per als serveis secrets xinesos. “Un bon escriptor ha de saber com ballar emmanillat”, diu.

A més, l'escriptor Daniel Vázquez Sallés firma la quarta entrega de la sèrie de 'Dominical' en què cinc escriptors relaten el seu millor i pitjor estiu. Al fill de Manuel Vázquez Montalbán les vacances li porten dolorosos records d'hospital i un lloc on sempre torna quan tanca els ulls: Delfos.