13 nates per al 2013 i el món dolç de Christian Escribà

Tretze famosos amb opinió trien persones o situacions que es mereixen acabar arrebossats en nata

Luis Miguel Marco comenta els continguts de ’Dominical’ del 29 de desembre. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Per deixar enrere el 2013, la revista 'Dominical' ha proposat un joc innocent a 13 famosos amb opinió: que escullin persones o situacions que es mereixin una nata. I en el resultat han acabat arrebossats en nata, en sentit figurat, Jorge Fernández DíazAna BotellaJosé Ignacio WertCristóbal MontoroAngela Merkel i Vladímir Putin, entre altres.  

I qui sí que ha rebut un cop dolç de pastís, en sentit literal i a la portada del suplement, és el pastisser Christian Escribà. Aquest home de 51 anys segueix amb la recerca del País de Mai Més. En el llibre 'El arte de convertir la pastelería en ilusión' (RBA), Escribà repassa la història de la dinastia de pastissers que es va iniciar el 1906 i en recupera alguna de les creacions més impactants. El seu pròxim repte és crear un parc temàtic efímer del món dolç a Singapur que durarà tres dies. "I el 'mapping', que són projeccions sobre els pastissos", afegeix. 

El cine està present en la revista amb una proposta musical. S'estrena l'última pel·lícula dels germans Cohen, un homenatge al folk dels anys 50 i 60 al Village de Nova York, poc abans de la irrupció en aquell mateix escenari de Bob Dylan. La pel·lícula es titula 'A propòsit de Llewyn Davis' i és una de les apostes per als Globus de Or. Està nominada com a pel·lícula, com a millor actor (Oscar Isaac) i com a millor cançó original ('Please, Mr. Kennedy'). 

Notícies relacionades

Dediquem un especial a l'Amèrica Llatina, el continent vibrant, amb economies emergents i una nòmina de personatges creatius i influents. Una mirada femenina, que personifiquen la presidenta del Brasil, l'economista Dilma Rousseff, i la pròxima presidenta de Xile, que ja va ocupar aquest càrrec, Michelle Bachelet. I que continua amb personatges famosos com la model Gisele Bundchen, l'actriu Sofía Vergara o la cantant Shakira. I també una visió panoràmica cap a la literatura i la gastronomia.

Completen el 'Dominical' el segon episodi de la fotonovel·la negra 'Jo mai tornaré a matar' ideada pel director teatral Iván Morales; una entrevista amb l'actor Michael J. Fox, un llistat de llibres per als nous propòsits de l'any que arriba i les opinions de les nostres firmes: Isabel CoixetJoan BarrilPau ArenósAndreu Buenafuente i David Trueba.