Tom Hanks presenta la seva nova pel·lícula, 'Capitán Phillips'

L'actor encarna Richard Phillips, el capità d'un vaixell segrestat el 2009 per pirates somalis

La revista també ofereix un Extra Moda Home amb el dissenyador Tommy Hilfiger a la portada

Imma Muñoz presenta el contingut del ’Dominical’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

 

Tot i que la portada és per a Tom Hanks, l'oscaritzat actor no és el verdader protagonista del número de 'Dominical' que trobareu aquest diumenge al quiosc: ho és Richard Phillips, l'home que capitanejava el vaixell nord-americà que va ser capturat per pirates somalis el 2009. Hanks es fica en la seva pell a la pel·lícula 'Capitán Phillips', que s'estrena divendres que ve, 18 d'octubre, i que dóna peu a una entrevista en què es creuen les paraules de l'actor i les del mariner per analitzar com respon l'ésser humà davant situacions límit com la que li va tocar viure a aquest home de mar. "Robo alguns aspectes dels meus personatges per incorporar a la meva vida real una part de la meva vida falsa", confessa Hanks. Del seu personatge de Phillips es queda amb el pragmatisme, sense el qual no hauria pogut suportar la duresa del rodatge d'aquesta pel·lícula. 

Entre la resta de contingut de la revista és difícil fer una selecció. És imprescindible destacar el retrat que l'escriptor mexicà Juan Villoro fa dels Rolling Stones ara que el seu líder, Mike Jagger, va camí de ser besavi, i també el reportatge sobre Camille Pissarro, un pintor impressionista tan valorat pels seus companys de moviment com desconegut pel gran públic. Ara tenim la possibilitat de descobrir aquest gran artista, considerat el pare de l'impressionisme, en una retrospectiva que, després de passar pel Museu Thyssen, arriba ara al Caixaforum de Barcelona. 

Notícies relacionades

Tampoc poden deixar de llegir l'entrevista a dues veus amb Martirio i el seu fill Raúl, que rendeixen homenatge en un disc a Chavela Vargas, ni la de Benedict Cumberbatch, l'actor que fa de Julian Assange a 'El quinto poder', la pel·lícula que despulla el fundador de Wikileaks.

I per si amb tot això no n'hi hagués prou, 'Dominical' ofereix un especial Moda Home amb el dissenyador Tommy Hilfiger a la portada, una entrevista amb l'aristòcrata convertit en empresari Rafael Medina, un reportatge sobre les claus de la nova masculinitat i diverses passarel·les i basars per descobrir les tendències de la nova temporada.

Temes:

Tom Hanks