Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui dimecres 5 de juliol del 2017

Selecció de l'agenda d'activitats gratis que es poden fer a Barcelona avui, dimecres 5 de juliol del 2017, amb informació del lloc, l'adreça i l'hora

Agenda d'activitats gratis a Barcelona avui dimecres 5 de juliol del 2017
Es llegeix en minuts

JÚLIA ALBACAR / BARCELONA

Aquestes són algunes de les activitats gratis més destacades de l'agenda de Barcelona d'avui, dimecres 5 de juny del 2017.

CIUTAT VELLA

Teatre i dansa El director Jordi Prat i Coll presenta 'Llibràlegs', uns diàlegs teatrals que giren al voltant dels llibres i la literatura. A la Sala Pompeu Fabra de l'Ateneu Barcelonès. Al carrer de Canuda, 6. A les 19.00 hores.

Pescadors La fundació Antoni Tàpies, en el marc de l'exposició de l'artista Allan Sekula sobre economia marítima, organitza una jornada amb els pescadors de Barcelona, que expliquen els secrets i les dificultats d'aquest ofici en una ciutat com aquesta. L'activitat es fa al moll de Pescadors de la Barceloneta. A les 15.00 hores. Amb inscripció prèvia.

SANT MARTÍ

David Bowie Conferència 'David Bowie is cultural icon', a càrrec del músic Ramon Faura i Luis Hidalgo, crític musical, que expliquen la carrera de Bowie (foto) i per què s'ha convertit en una icona cultural i de masses. Al Museu del Disseny. Plaça de les Glòries, 37. A les 18.30 hores.

EIXAMPLE

Cine a l'aire lliure Nit de cine en família amb la projecció de la pel·lícula 'Del revés (Inside out)', dins del cicle d'activitats 'Vine a moure el parc Joan Miró'. Al parc de Joan Miró. Carrer d'Aragó, 2. A les 22.00 hores.

Teatre Els intèrprets Blai Juanet, Oriol Pla i Marc Sastre ofereixen l'espectacle 'Be God is', que combina música, humor i teatre gestual. A la Casa Elizalde. Carrer de València, 302. A les 22.00 hores.

SARRIÀ-SANT GERVASI

Et pot interesar

Música Concert de la cantant i compositora Mon Feijóo, que fusiona rock i funk amb el seu propi estil.  Als jardins de la Vil·la Amèlia. Santa Amèlia, 1. A les 19.30 hores.

Podeu enviar les vostres propostes a distritos@elperiodico.com