LA RECEPTA
Tonyina a la planxa amb pebrot

Carme Colomé prepara una peça de tonyina.
Carme Colomé, responsable de la peixateria Carme, al mercat de Felip II, presenta una recepta senzilla i sana: tonyina a la planxa. Una proposta lleugera i molt apropiada per pal·liar els excessos de les festes nadalenques.
INGREDIENTS (4 persones)
800 grams de tonyina
Pa de motllo
Pebrots del piquillo
Bitxo
Sal
Oli
PREPARACIÓ
Poseu en una paella el pa de motllo i fregiu-lo fins que quedi lleugerament torrat. A continuació, en una cassola amb oli escalfeu els pebrots del piquillo amb el bitxo. Després, saleu la tonyina i coeu-la a la planxa fins que quedi al punt o segons el gust de cada comensal. Col·loqueu al plat el peix amb el pa de motllo i acompanyat dels pebrots del piquillo. A sobre de la tonyina poseu-hi l'oli que ha sobrat d'escalfar els pebrots del piquillo. Serviu-ho. La presentació del plat s'ha d'assemblar a la d'un montadito gran.
- En ple estiu Barcelona tanca la font ornamental de Glòries convertida de facto en piscina infantil
- FUTBOL El Reial Madrid demana ajornar el seu partit de lliga contra l’Osasuna al 29 d’octubre
- El Liceu Mar transformarà el Port Vell i costarà 50 milions d’euros
- Xarxes Molts turistes confonen Mallorca amb França i creuen que l'alemany és l'idioma oficial, segons una enquesta de carrer a Palma
- Osona Una ‘moto espia’ dels Mossos capta per la C-25 un conductor sense cinturó, parlant pel mòbil i bevent