LA RECEPTA

Lluç amb salsa verda

Esther Martí mostra un apetitós lluç.

Esther Martí mostra un apetitós lluç.

1
Es llegeix en minuts

Esther Martí, dependenta de la parada Peixos Frescos Santos del mercat del Carmel, recomana una recepta sana, completa i, a més, exquisida. Un plat amb el qual sempre es queda bé.

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo de lluç

500 grams de cloïsses

Farina

All

Julivert

1/4 de litre de brou de peix

Ceba

Oli

Sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Enfarineu el peix, fregiu-lo i reserveu-lo en una safata. A continuació, heu de sofregir la ceba i afegir-hi una mica de farina. Una vegada estigui feta, afegiu-hi l'all i el julivert tallats molt fins. A part, heu de fer al vapor les cloïsses per obrir-les, colant el brou per evitar que tingui impureses. Després, incorporeu-hi el brou del peix. Quan bullin aquests ingredients, hi heu d'afegir el lluç i després les cloïsses i poseu-ho tot al foc durant uns 10 o 15 minuts. A aquesta recepta s'hi poden afegir uns espàrrecs blancs per a la presentació del plat.