LA RECEPTA
Lluç amb salsa verda

Esther Martí mostra un apetitós lluç.
Esther Martí, dependenta de la parada Peixos Frescos Santos del mercat del Carmel, recomana una recepta sana, completa i, a més, exquisida. Un plat amb el qual sempre es queda bé.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de lluç
500 grams de cloïsses
Farina
All
Julivert
1/4 de litre de brou de peix
Ceba
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Enfarineu el peix, fregiu-lo i reserveu-lo en una safata. A continuació, heu de sofregir la ceba i afegir-hi una mica de farina. Una vegada estigui feta, afegiu-hi l'all i el julivert tallats molt fins. A part, heu de fer al vapor les cloïsses per obrir-les, colant el brou per evitar que tingui impureses. Després, incorporeu-hi el brou del peix. Quan bullin aquests ingredients, hi heu d'afegir el lluç i després les cloïsses i poseu-ho tot al foc durant uns 10 o 15 minuts. A aquesta recepta s'hi poden afegir uns espàrrecs blancs per a la presentació del plat.
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Amb Liam Neeson El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- Moderadors de continguts Acord en l’ero de la subcontracta de Meta: Els 2.059 acomiadats a la torre Glòries seran indemnitzats amb 33 dies
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada
- Tres ferits en caure part de l'estructura de l'escenari d'un festival de jotes
- TEST ¿Ets com la teva mare?
- Qüestionari intergalàctic ¿La Força t’acompanya? Celebra l’aniversari de ‘Star wars’ amb aquest test
- La successió de Francesc ¿Qui són els candidats a succeir el papa Francesc? Llista de cardenals ‘papables’
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada