LA RECEPTA
Lluç amb salsa verda

Esther Martí mostra un apetitós lluç.
Esther Martí, dependenta de la parada Peixos Frescos Santos del mercat del Carmel, recomana una recepta sana, completa i, a més, exquisida. Un plat amb el qual sempre es queda bé.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de lluç
500 grams de cloïsses
Farina
All
Julivert
1/4 de litre de brou de peix
Ceba
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Enfarineu el peix, fregiu-lo i reserveu-lo en una safata. A continuació, heu de sofregir la ceba i afegir-hi una mica de farina. Una vegada estigui feta, afegiu-hi l'all i el julivert tallats molt fins. A part, heu de fer al vapor les cloïsses per obrir-les, colant el brou per evitar que tingui impureses. Després, incorporeu-hi el brou del peix. Quan bullin aquests ingredients, hi heu d'afegir el lluç i després les cloïsses i poseu-ho tot al foc durant uns 10 o 15 minuts. A aquesta recepta s'hi poden afegir uns espàrrecs blancs per a la presentació del plat.
- Entre el dolor i la nostàlgia
- Portal de transparència Artur Mas, l’expresident que més gasta
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor
- Recomanacions «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Temps Com controlar la temperatura de casa? Com dormir? Sis consells davant les onades de calor
- Alfonso Muñoz, funcionari de la Seguretat Social: "Podràs continuar treballant i cobrant la teva jubilació"
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor
- Esports Aitana Bonmatí rep l’alta hospitalària per la meningitis vírica que pateix, però encara no viatja a l’Eurocopa
- Temps Com controlar la temperatura de casa? Com dormir? Sis consells davant les onades de calor
- Temperatures rècord Catalunya afronta un segon dia amb onada de calor amb un avís de perill