LA RECEPTA
Lluç amb ceps i gambes

Mireia Agramunt mostra els ingredients del plat.
Mireia Agramunt Roig, de la peixateria Roig Ollé del mercat de Sants, ofereix aquesta setmana una recepta d'elaboració senzilla i que, a més a més, no necessita més de mitja hora de preparació. Els sabrosos ceps i les gambes enriqueixen encara més el gust d'un bon lluç fresc.
INGREDIENTS (4 persones)
Un lluç d'uns 1.250 grams
Quatre o cinc ceps
250 grams de gambes pelades
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Hem d'obrir el lluç en filets. El posem damunt d'una safata amb una mica d'oli i el fiquem al forn preescalfat a 180 graus. Mentrestant, tallem els ceps en làmines i els fregim en una paella amb oli fins que quedin daurats. També saltarem les gambes. Quan el lluç estigui gairebé fet, posem a l'interior els ceps i les gambes i tanquem el peix. Pel damunt hi posarem l'oli utilitzat per fregir els ceps i les gambes.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Infraestructures La Zona Franca invertirà 40 milions en la seu de Salut Pública de BCN
- Transports El Govern facilita la venda de Talgo a Sidenor amb l’entrada de la SEPI
- Junta general Inditex obrirà botigues a l’Iraq i inverteix en l’‘start-up’ Theker Robotics
- Tempesta judicial i política L’UCO busca diners de la trama Cerdán en feixos de bitllets amagats
- Els riscos de la xenofòbia Llibertat per als còmplices Un detingut a Mataró per incitar la "cacera" de migrants a Múrcia