LA RECEPTA

Gaspatxo

Susana Delgado mostra el gaspatxo i els seus ingredients.

Susana Delgado mostra el gaspatxo i els seus ingredients.

1
Es llegeix en minuts

Susana Delgado, dependenta de Fruites Tino, parada del mercat de la Llibertat, explica la recepta amb què prepara el gaspatxo que ven, però també el que consumeix a casa. Ideal per als dies més calorosos.

INGREDIENTS (4 persones)

1 quilo de tomàquets vermells en branca

2 pebrots verds

1 pebrot vermell

1 cogombre

2 grans d'all

Mitja barra de pa

Oli

Vinagre

Sal

Pa torrat

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es posa el pa en remull. S'agafen les verdures (el pebrot vermell, el cogombre pelat, el tomàquet i els dos grans d'all) i es trituren totes juntes. Es bat tot amb l'oli, amb bastanta quantitat, i una mica de vinagre. Al final s'hi afegeix l'aigua, un litre aproximadament. Hi afegim la sal i ho corregim de vinagre fins que s'ajusti al nostre gust. A part, tallem a trossets petits un pebrot vermell, cogombre, ceba i pa torrat i els afegim.