LA RECEPTA
Gaspatxo

Susana Delgado mostra el gaspatxo i els seus ingredients.
Susana Delgado, dependenta de Fruites Tino, parada del mercat de la Llibertat, explica la recepta amb què prepara el gaspatxo que ven, però també el que consumeix a casa. Ideal per als dies més calorosos.
INGREDIENTS (4 persones)
1 quilo de tomàquets vermells en branca
2 pebrots verds
1 pebrot vermell
1 cogombre
2 grans d'all
Mitja barra de pa
Oli
Vinagre
Sal
Pa torrat
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es posa el pa en remull. S'agafen les verdures (el pebrot vermell, el cogombre pelat, el tomàquet i els dos grans d'all) i es trituren totes juntes. Es bat tot amb l'oli, amb bastanta quantitat, i una mica de vinagre. Al final s'hi afegeix l'aigua, un litre aproximadament. Hi afegim la sal i ho corregim de vinagre fins que s'ajusti al nostre gust. A part, tallem a trossets petits un pebrot vermell, cogombre, ceba i pa torrat i els afegim.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Recomanacions per tenir unes vacances tranquil·les aquest estiu
- Escalada Bany de masses per a Alberto Ginés anant cap a la final mundial
- Clàudia Pina hi posa l’art
- Hisenda va maniobrar per evitar la imputació del PP en el cas Bárcenas després d’informar-ne Montoro
- L’exministre va rebre informació confidencial sobre la jutge del cas dels eros a Andalusia