LA RECEPTA
Arròs amb llamàntol i sípia

Trini Portolés ensenya un llamàntol a la seva parada.
Trini Portolés, dependenta de la peixateria Josep Sans del mercat del Guinardó, recomana un deliciós arròs amb llamàntol i sípia. Un plat que complaurà tota mena de paladars.
INGREDIENTS (4 persones)
Un llamàntol
Una sípia
Cloïsses
Musclos
Una ceba i dos alls
Arròs
Una llauna de tomàquet
Oli i sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es talla el llamàntol cru a trossos i es passa per la paella. Es bullen les cloïsses i els musclos per separat i se'n conserven els caldos. Es prepara el sofregit amb el tomàquet, la ceba, l'all, els trossos de sípia i el caldo de les cloïsses i els musclos. Una vegada fet, es posa l'aigua a bullir i s'hi tiren quatre gots d'arròs. Quan l'arròs està bullit s'hi aboca el sofregit, la sípia, les cloïsses, els musclos i el llamàntol i es deixa tot 20 minuts més.
- Referent crític Felipe González amenaça de deixar de votar el PSOE si el Constitucional avala la llei d’amnistia
- Accidents en platges i piscines La Vall d’Hebron ja ha atès dos lesionats medul·lars per capbussades aquest estiu: «És una cosa evitable i no descendeix»
- En el ple El TC declara constitucional l’amnistia del procés amb els vots de la majoria progressista
- Vivenda El PSC lamenta la plantada de Junts en la negociació del 30%
- Maltractament a gent gran La Fiscalia de Barcelona investiga una vintena de cuidadores i familiars per abús econòmic d’avis