LA RECEPTA

Arròs amb llamàntol i sípia

Trini Portolés ensenya un llamàntol a la seva parada.

Trini Portolés ensenya un llamàntol a la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Trini Portolés, dependenta de la peixateria Josep Sans del mercat del Guinardó, recomana un deliciós arròs amb llamàntol i sípia. Un plat que complaurà tota mena de paladars.

INGREDIENTS (4 persones)

Un llamàntol

Una sípia

Cloïsses

Musclos

Una ceba i dos alls

Arròs

Una llauna de tomàquet

Oli i sal

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Es talla el llamàntol cru a trossos i es passa per la paella. Es bullen les cloïsses i els musclos per separat i se'n conserven els caldos. Es prepara el sofregit amb el tomàquet, la ceba, l'all, els trossos de sípia i el caldo de les cloïsses i els musclos. Una vegada fet, es posa l'aigua a bullir i s'hi tiren quatre gots d'arròs. Quan l'arròs està bullit s'hi aboca el sofregit, la sípia, les cloïsses, els musclos i el llamàntol i es deixa tot 20 minuts més.