LA RECEPTA
Arròs amb llamàntol i sípia

Trini Portolés ensenya un llamàntol a la seva parada.
Trini Portolés, dependenta de la peixateria Josep Sans del mercat del Guinardó, recomana un deliciós arròs amb llamàntol i sípia. Un plat que complaurà tota mena de paladars.
INGREDIENTS (4 persones)
Un llamàntol
Una sípia
Cloïsses
Musclos
Una ceba i dos alls
Arròs
Una llauna de tomàquet
Oli i sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Es talla el llamàntol cru a trossos i es passa per la paella. Es bullen les cloïsses i els musclos per separat i se'n conserven els caldos. Es prepara el sofregit amb el tomàquet, la ceba, l'all, els trossos de sípia i el caldo de les cloïsses i els musclos. Una vegada fet, es posa l'aigua a bullir i s'hi tiren quatre gots d'arròs. Quan l'arròs està bullit s'hi aboca el sofregit, la sípia, les cloïsses, els musclos i el llamàntol i es deixa tot 20 minuts més.
- Famosos Ferran Adrià desvela a 'Col·lapse' la frase que li va dir Xavi Hernández: "Se'm va quedar sempre al cap"
- Preus rebaixats Ni Lidl ni Carrefour: aquest és el supermercat 'low cost' que arrasa a Espanya
- Urbanisme BCN traurà a concurs la Torre Ona de Glòries abans de final d’any
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Segons la Cambra ¿Com afectarà Catalunya la guerra comercial?: 1.000 milions d’euros en vendes, menys contractacions i vi i oli més barats
- Mercat laboral Espanya suma més de 230.000 ocupats a l’abril
- Sector bancari Economia obre l’enquesta sobre l’opa i dona fins al 16 de maig per votar
- Cuerpo diu que el Govern central no busca una resposta de "sí o no"
- Reunió anual del Cercle d’Economia António Costa: "El que necessitem és un rearmament col·lectiu, no 27"
- Feijóo, ¿al pitjor país del món?