Alta mar

Arriba a Barcelona l’Oceania Vista, un dels creuers més luxosos del món

El primer barco de la classe Allura d’Oceania Cruises ha fet la primera escala a la capital catalana i, després de la inauguració el maig del 2024, farà diferents parades en altres ports espanyols

La companyia de creuers, especialitzada en gastronomia a alta mar, aprofitarà aquest primer recorregut per presentar el seu nou programa Simply MORE i la programació per al 2024

Arriba a Barcelona l’Oceania Vista, un dels creuers més luxosos del món
3
Es llegeix en minuts

La companyia de creuers de luxe Oceania Cruises proposa per a l’any 2024 una sèrie d’experiències al llarg del Mediterrani. Per fer-ho ha aprofitat les primeres escales en ports espanyols de l’acabat d’inaugurar Oceania Vista, el primer barco de la classe Allura. La nova gamma de creuers de la companyia enfocada en un disseny sofisticat i modern, en l’alta gastronomia i en serveis ultra ‘premium’ a bord, i que comptarà amb dues embarcacions.

Barcelona ha sigut el destí triat per iniciar aquest primer trajecte de presentació. Aquest 4 d’agost, l’Oceania Vista va salpar al port català on va obrir els ports als mitjans de comunicació per presentar la seva proposta culinària, de la mà del reconegut xef francès Alexis Quaretti, inclòs recentment en Maîtres Cuisiniers de França.

El Vista salparà de Barcelona i visitarà altres ports espanyols com ara Màlaga, Sevilla i Cadis i la Corunya, farà escales a Porto i Lisboa just abans de prosseguir cap a Bordeus i Saint-Malo, i arribarà a Londres el dia 18 d’agost.

Luxe i gastronomia a bord

Luxe i gastronomia a bordEl primer barco de la classe Allura, amb capacitat per a 1.200 passatgers, ofereix diferents tipus d’acomodacions, totes amb balcó amb vista al mar i una impressionant ràtio de dos membres de tripulació per cada tres passatgers.

El nou Vista té 8 bars i zones d’oci i 11 opcions gastronòmiques diferents, incloent-hi els ja mítics restaurants Polo Grill, Toscana i Ginger Red, als quals s’uneixen el fantàstic Aquamar Kitchen i el restaurant Ember, un lloc decorat a l’estil Soho novaiorquès amb caràcter desenfadat i on es poden degustar els plats més clàssics de Nova Anglaterra, com la ‘clam chowder’, el ‘lobster roll’ i el famós ‘surf & turf’, amb llagosta de Maine i filet.

Tant el Vista com el seu germà Allura –que s’inauguraran el maig del 2025– presenten diverses primícies úniques en l’àmbit de la restauració, l’allotjament i l’experiència dels hostes. Basant-se en la tradició i la fama culinària d’Oceania Cruises, que serveix la millor cuina al mar, el Vista ofereix també un nou i creatiu programa de mixologia, a més de nous i exclusius conceptes culinaris a bord com les Wine experiences by La Reserve que inclou la Dom Pérignon Experience, en la qual els passatgers podran disfrutar d’un impressionant menú dissenyat pels xefs maridat amb els millors anys de Dom Pérignon.

Nou programa Simply MORE

Nou programa Simply MOREA més, amb la nova proposta Simply MORE, Ocenia Cruises ofereix als passatgers encara més valor afegit durant el creuer. A part dels restaurants d’especialitats inclosos en el preu, tots els creuers amb sortida després de l’1 d’octubre inclouran també el paquet de begudes ‘champagne, wine and more’, i un crèdit de fins a 1.600 dòlars per disfrutar de les excursions a terra.

Oceania Cruises ofereix més de 8.000 opcions de tours immersius, educatius i únics als més de 600 ports d’escala

Els viatgers poden optar per explorar ciutats icòniques, tresors menys coneguts i illes tranquil·les en la mateixa navegació gràcies als itineraris intensius en destí. Una de les novetats que més demanda està experimentant són els Go Green tours, excursions que es porten a terme amb la sostenibilitat com a protagonista, així com els famosos Culinary Discovery Tours, excursions enfocades a amants de la gastronomia i dissenyades per experts gastronòmics mundialment reconeguts.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, els nous itineraris des de ciutats com Roma, Barcelona, Lisboa, Atenes i Londres s’han dissenyat meticulosament a bord dels barcos Marina, Riviera, Regata, Nàutica, Sirena i el nou Vista, que és ideal per a viatgers que volen aprofundir en aquestes regions plenes d’història, cultures ancestrals, tradicions i gastronomia. Els itineraris van des dels 7 fins als 59 dies d’un dels denominats «Grans viatges» des de Miami a Roma.

Són nombrosos els ports espanyols escollits per fer escala en aquest Gran viatge que salparà el 27 de març del 2024. I és que, després de visitar Jost Van Dyke, Roseau, Bridgetown i Porto Grande, l’Oceania Sirena farà escala a Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife i Arrecife, just abans de sortir cap al Marroc, Gibraltar i Portugal, per prosseguir pel Regne Unit i tornar a Espanya per Bilbao i la Corunya. Després de visitar Porto i Tànger, visitarà Almeria, Alacant, Barcelona, València, Palma de Mallorca i Maó, abans de prosseguir a la Costa Blava i la Toscana italiana