A L’HOTEL CATALONIA BARCELONA PLAÇA

Simultáneo, nou espai gastronòmic i cultural a Barcelona

L’icònic hotel del rellotge de la cadena Catalonia, situat a la plaça d’Espanya de la capital catalana, transforma al complet la seva entrada fins a convertir-la en un espai on la gastronomia i l’activitat cultural són les protagonistes

Simultáneo, nou espai gastronòmic i cultural a Barcelona
3
Es llegeix en minuts

Museus, centres d’exposicions, galeries d’art, gastronomia, música i patrimoni... Així d’inquieta és la vida social i cultural de la ciutat de Barcelona. ¿Imagines quantes coses estan passant en aquest mateix moment en la capital catalana? ¿I quantes estan tenint lloc a la muntanya de Montjuic? ¿I si fóssim capaços de fer-nos ressò de totes elles i crear un espai que anés en la seva consonància? Aquesta és la premissa que va motivar el canvi i l’inici de Simultáneo: un lloc de referència per a qualsevol viatge d’inici o final a Montjuïc. 

Coldplay, Beyoncé, Madonna, Maroon 5, Harry Styles són alguns dels artistes que visitaran aquest any Montjuïc. El Futbol Club Barcelona, la Fira de Barcelona, el MNAC, la Fundació Miró… algunes de les institucions que tenen o tindran igualment un paper important allà aquest any. Així doncs, no hi ha millor moment que aquest per obrir al públic un lloc on relaxar-se i disfrutar d’un bon menjar o sopar amb amics; un ‘afterwork'; un concert en acústic; una presentació o firma de llibres o d’una ‘talk’ en directe amb el teu personatge favorit, a prop del nucli on tot l’anteriorment descrit està passant.

Espai singular

Simultáneo pretén ser un espai ple de vida i especial per connectar amb les persones, conèixer gent nova, compartir experiències i interessos, un punt de trobada a la ciutat. Un lloc que trenqui amb la monotonia i on la sorpresa sigui clau: pot ser que cada setmana tingui un dilluns, però no tots els dilluns necessàriament han de ser iguals. 

Es tracta d’un espai de més de mil metres quadrats reformats i un treball d’interiorisme meticulós han convertit el que era l’antiga recepció en un lloc únic. Un enorme llum en forma de «S» i una barra amb certs aires novaiorquesos donen la benvinguda al visitant i hoste, per després oferir la possibilitat d’acomodar-se en un enorme saló ple de vegetació, semblant a un hivernacle. Tan gran com acollidor, l’espai s’adapta a qualsevol situació: ideal per treballar, per prendre una copa amb companys, per celebrar un dinar familiar, d’empresa, sopars en parella... el límit és la imaginació.

Oferta gastronòmica

L’oferta gastronòmica ‘non-stop’ permet que el temps no sigui un impediment per disfrutar d’un bon menjar. Sigui l’hora que sigui, al final d’un concert o esdeveniment esportiu celebrat a la zona, es podrà menjar alguna cosa. Una cuidada carta de tapes i platets, per igual informal i deliciosa, permeten anar en grup per disfrutar compartint. Una important recomanació és el turbot fregit amb maionesa de curri vermell i bearnesa; el seu steak tartar de vedella amb crema de mantega al Cafè París; els seus calamars de platja en tempura, maionesa de llima i caviar d’all negre o el seu biquini trufat, són delícies que no defraudaran. Tampoc els seus suculents esmorzars amb productes d’alta qualitat, com cafè Nomad Coffee o el millor croissant d’Espanya de la Pastisseria Canal, que garanteixen també carregar-se d’energia. Per aquestes raons, l’establiment aspira a convertir-se en el nou MUST per a qualsevol ‘foodie’ de la ciutat, i visitants.

Agenda i esdeveniments

Actualment, l’agenda d’esdeveniments ja té algunes dates importants per anotar, per la qual cosa recomanem seguir el seu perfil a la xarxa social Instagram @simultaneoplaza o l’apartat específic de la seva web, per no perdre-se’n cap. Destaquem l’organització dels seus combinats: taller + brunch. Ja amb dues dates confirmades: 7 de maig i 11 de juny. En aquests, per un preu tancat, els assistents podran disfrutar d’un ‘workshop’ o activitat entretinguda, com un taller de flors seques i preservades o un d’il·lustració, per després prendre un bon dinar amb mimoses, cafès d’especialitat, tes, torrades, ous i brioixeria.

Simultáneo, a més, és un lloc obert a col·laborar amb marques i acollir els seus esdeveniments. Amb una pantalla de vuit metres per tres, preparada per projectar contingut de qualitat, compta també amb tres càmeres que permeten fer ‘streaming’ en directe. A l’avantguarda de les últimes novetats per garantir que cada client pugui fer possible els seus desitjos quant al desenvolupament de l’esdeveniment.

Notícies relacionades

En un context on tothom parla de destinacions finals, Simultáneo és un lloc de passada, que aspira a convertir-se en un referent. Un lloc on valgui la pena parar-se i disfrutar de totes les seves prestacions.

Amb aquest projecte, la cadena d’hotels Catalonia pretén fer un pas més i demostrar la seva integració i ganes de participar en la vida i creixement cultural de la ciutat de Barcelona. Una mostra més de progrés i que s’afegeix a les seves noves obertures hoteleres previstes per a aquest any.

Temes:

Barcelona Hotels