ALLOTJAMENT A LA GRAN POMA

Una habitació amb vista a Nova York

Una habitació amb vista a Nova York
2
Es llegeix en minuts

Passejos de pel·lícula, capítols de llibres memorables, escenes de sèries gravades a la memòria. Nova York és el lloc que tothom coneix, tot i que mai hi hagin estat. La cultura, l’art i la literatura s’han encarregat de crear aquesta radiografia perfecta de la ciutat que mai dorm. INNSiDE by Meliá New York Nomad, situat en el centre del carrer 27 Oest entre la 6a i la 7a Avinguda, al cèlebre barri de Chelsea, es converteix en la base d’operacions per descobrir tot el que la Gran Poma pot oferir. L’hotel es troba molt a prop d’alguns dels hot points icònics de la ciutat, com són els arxiconeguts edificis Empire State Building i Flatiron. Altres emblemes com l’estadi Madison Square Garden, The High Line, el renovat Hudson Yards, així com algunes de les més importants galeries d’art com Gagosian, amb reconeixement internacional i aturat obligatòria dins del circuit artístic novaiorquès, són també a pocs minuts de l’hotel.

INNSiDE by Meliá New York Nomad ****

INNSiDE by Meliá New York Nomad ****Cada una de les 300 habitacions, amb 11 categories diferents, de l’INNSiDE by Meliá New York Nomad compta amb interiors de disseny d’estil urbà i mobiliari funcional. Com a valor afegit, les suites amb terrassa ofereixen vistes panoràmiques de l’horitzó de Midtown, la Torre Freedom i del centre de Manhattan. 

Així mateix, i seguint el compromís amb la sostenibilitat de la firma, les habitacions estan equipades amb amenities de baix impacte mediambiental, així com amb roba de llit, tovalloles i barnussos sostenibles. 

En el pla gastro, The Wilson ofereix una experiència de cuina nord-americana amb caràcter i inspiració global, basada en el marisc com a ingredient i matèria primera principal, alhora que contempla a la carta opcions vegetarianes. El restaurant es divideix en un espai dúplex que compta amb una gran barra i menjador, i que al seu torn desemboca en un pati exterior obert al públic tot l’any. La xef executiva, Adrienne Guttieri, imprimeix les seves arrels locals a cada un dels seus plats d’autor. Creacions amb ecos del mar i del paisatge urbà que condensen a la perfecció el caràcter de Nova York. 

Seguint amb l’aposta per la cultura que realitza la cadena, INNSiDE by Meliá New York Nomad va acollir el 5 de maig passat Live For Arts. Culture beyond limits from Mallorca to New York, una jornada que neix amb la intenció de difondre la cultura del nostre país més enllà de les seves fronteres i combinar-la amb la del país amfitrió, en aquesta primera ocasió, els Estats Units. 

Notícies relacionades

Dins de la programació va destacar la conversa entre Virginia Feito, autora de La Señora March, una de les novel·les revelació d’aquest any, en l’adaptació a la pantalla del qual està treballant actualment; juntament amb l’escriptora nord-americana Elif Batuman, finalista del premi Pulitzer amb la seva primera novel·la. La idiota.

Aquesta jornada formava part de la segona edició del Festival Literatura Expandida a Magaluf (FLEM).