Cultura

‘Cornellà Escènica’ 2023: obres i dates de la temporada d’espectacles de tardor

Vint-i-set espectacles conformen la nova programació del setembre al desembre

‘Cornellà Escènica’ 2023: obres i dates de la temporada d’espectacles de tardor

Procornellà

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà (Baix Llobregat) ja té preparada la temporada teatral de tardor del ‘Cornellà Escènica 2023’. Des de l’ajuntament celebren que, durant l’edició de la temporada passada, 16.334 espectadors van passar per les sales del ‘Cornellà Escènica’, entre els escenaris de l’auditori Sant Ildefons, les sales Ramon Romagosa i Padró, i l’Auditori de Cornellà.

«Un èxit de participació que mostra la consolidació de la programació ordinària oferta a través de l’Ajuntament de Cornellà per garantir l’accés a la cultura i fomentar la cohesió social», diuen des del consistori.

Amb tot, 27 espectacles conformen la nova programació del ‘Cornellà Escènica’, del setembre al desembre.

Els espectacles

La programació de tardor de l’auditori Sant Ildefons i de les sales Ramon Romagosa i Padró està formada per 11 cites variades. El primer a estrenar-se és el cantant Pau Vallvé, que presenta el seu nou disc el dissabte 7 d’octubre, a les 22 h, a la sala Ramon Romagosa. Després, arriba l’obra de teatre ‘Girls like that’, a l’auditori Sant Ildefons, el divendres 20 d’octubre, a les 19 h. «Aquest espectacle té audiodescripció i explica l’amistat entre tres noies que es veu afectada per la publicació d’una d’elles despullada, que es fa viral», apunten des del consistori.

La primera proposta infantil arribarà el diumenge 12 de novembre, també a l’auditori de Sant Ildefons amb ‘La Rigoberta i el Windingo’, també amb audiodescripció. Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre: el Windingo. «Una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets. És un espectacle de teatre, de titelles, d’humor i de consciència per a tota la família, recomanada per a nens a partir dels 6 anys», diuen des de l’ajuntament.

L’Auditori de Cornellà portarà diversos espectacles musicals. El primer és l’homenatge a Queen, previst per al dissabte 23 de setembre, a les 20 h. I just l’endemà, un concert de bandes sonores. Així com, ‘Un viatge de pel·lícula, amb el Septet de Metall de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Notícies relacionades

I els musicals continuen amb ‘El Joan sense por i la casa encantada’, el dissabte 30 de setembre, per a un públic familiar. La primera obra de teatre serà el diumenge 1 d’octubre amb l’obra ‘Gordas’, amb Maria Jiménez i Teresa López. «És una comèdia que fa reflexionar sobre els estereotips que afecten, exclusivament, les dones», diuen des de l’Ajuntament de Cornellà.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà de Llobregat