Del 10 al 12 de març

La fira internacional del cànnabis preveu reunir 5.000 professionals a Cornellà

Durant aquests tres dies, Spannabis organitza diferents conferències, actuacions de música i la Spannabis Champions Cup, «la copa cannàbica de referència al nostre país»

La fira internacional del cànnabis preveu reunir 5.000 professionals a Cornellà

Spannabis

1
Es llegeix en minuts
EFE

Més de 5.000 professionals visitaran en els pròxims dies l’edició XIX de la fira internacional sobre cànnabis més gran del món, l’Spannabis, que tindrà lloc entre avui i diumenge 12 de març a la Fira de Cornellà (Baix Lobregat), han explicat els organitzadors.

Amb més de 280 expositors i 500 empreses de productes derivats del cànnabis, Spannabis reuneix professionals del sector i personalitats científiques, mèdiques i polítiques per intercanviar diferents visions d’aquesta planta i els seus usos.

Segons han explicat des de la fira, «el sector del cànnabis es troba en un moment de creixement sense precedents per les polítiques de despenalització i regularització» que s’estan portant a terme en diferents països i Espanya és l’onzè país en producció de cànnabis medicinal.

Notícies relacionades

Durant aquests tres dies, Spannabis organitza diferents conferències, actuacions de música i la Spannabis Champions Cup, «la copa cannàbica de referència al nostre país i una de les més importants del món».

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà