Esport

Més de 1.300 persones participen en la Cursa Solidària de Reis de Cornellà

  • L’esdeveniment va aconseguir un rècord de recaptació amb 8.507 euros, que es destinaran a la fundació Tots Som de Cor

Més de 1.300 persones participen en la Cursa Solidària de Reis de Cornellà

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge passat, 8 de gener, va tenir lloc la 8a Cursa Solidària de Reis a Cornellà (Baix Llobregat), organitzada per l’entitat Corresolidaris amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà.

Va ser tot un èxit de participació amb 1.350 participants que van voler començar l’any amb la tradicional cursa nadalenca. Des de l’ajuntament destaquen que aquesta cursa té un vessant 100% solidari.

D’una banda, la recaptació econòmica, que aquest any ha arribat a la xifra de 8.507,20 euros, anirà destinada a la fundació Tots Som de Cor, que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials en la seva educació.

De l’altra, l’esdeveniment també va recollir unes 800 joguines per a famílies desfavorides, que s’entregaran a la Creu Roja de Cornellà, entitat que s’encarregarà de distribuir-les.

Notícies relacionades

Un altre dels objectius solidaris de la cursa és la recaptació de fons per a projectes solidaris, a través, per exemple, de la venda de samarretes ‘corresolidaris’, de les quals en aquesta edició se’n van vendre unes 200.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà