En un bar de Cornellà

Afronta 17 anys de presó per matar un home després d’una discussió per una taula de billar

  • La Fiscalia també demana 5 anys de llibertat vigilada i un total de 505.000 euros d’indemnització

Afronta 17 anys de presó per matar un home després d’una discussió per una taula de billar
1
Es llegeix en minuts
EFE

La Fiscalia demana 17 anys per a R. C. J., un home acusat d’assassinar-ne un altre l’octubre del 2019 en un bar de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), en el context d’una baralla entre la víctima i una altra persona per l’ocupació d’una taula de billar i els torns per jugar.

En el judici que ha començat aquest dilluns a l’Audiència de Barcelona amb la constitució del jurat popular, el ministeri públic ha acusat R. C. J. per un delicte d’assassinat després de la mort d’una persona com a conseqüència d’una baralla a l’exterior de l’establiment després d’una discussió per una taula de billar.

A més de la presó, la Fiscalia sol·licita per a l’acusat cinc anys de llibertat vigilada, la prohibició d’acostar-se i comunicar-se amb la família i amb qui era parella de la víctima durant un període de 10 anys superior a la pena imposada i a pagar un total de 505.000 euros d’indemnització.

Una arma blanca de més de 24 centímetres

Segons l’escrit d’acusació del ministeri públic, el 12 d’octubre del 2019 el presumpte autor es trobava en un bar situat al carrer Mossén Andreu de Cornellà de Llobregat, al qual va acudir en companyia de la seva parella, quan va discutir amb un client habitual de l’establiment per la taula de billar.

R. C. J. va abandonar el bar, tot i que hi va tornar al cap de poca estona amb una arma blanca superior a 24 centímetres i va intentar agredir l’home amb qui va discutir, tot i que diverses persones es van interposar entre tots dos per evitar que el pogués ferir.

Notícies relacionades

En aquest context, l’acusat va ferir una persona amb una arma blanca «de forma inesperada i anul·lant les possibilitats de defensa per part seva», i li va provocar una ferida toràcica «que el va conduir irremeiablement a la mort».

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà