Trobada amb l’alcalde

D’Estopa a ‘Chavalas’: l’orgull de Cornellà, a l’‘Afterwork’ d’El Periódico

  • «És curiós: la directora de ‘Chavalas’ és de Sant Ildefons, els germans Muñoz ho són... ¡i jo també!», va remarcar l’alcalde Antonio Balmón

D’Estopa a ‘Chavalas’: l’orgull de Cornellà, a l’‘Afterwork’ d’El Periódico
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, va participar aquest dijous 14 d’octubre a l’‘Afterwork’ d’El Periódico. Al llarg de la xerrada, Balmón va opinar sobre alguns temes locals de Cornellà.

Preguntat pels recents reconeixements a Carol Rodríguez (directora de la pel·lícula ‘Chavalas’) i Estopa (Creu de Sant Jordi 2022), Balmón va remarcar que és el fruit «d’una cosa que no es veu». «És curiós: la directora de ‘Chavalas’ és de Sant Ildefons, els germans Muñoz ho són... ¡i jo també!». «Com érem nosaltres en aquella època, com s’ha transformat i ens ha ajudat a créixer... és impagable això», va afegir el regidor.

Balmón va remarcar que els casos visibles de Rodríguez i Estopa no són únics: «Tenim una noia de 19 anys que rep tots els premis científics perquè ha descobert un element important per detectar alguns símptomes del càncer».

Durant l’entrevista, Balmón va treure ferro a l’acte de Vox fa dos mesos a la ciutat: «Va fer un acte, sí, a l’Auditori... amb poca gent de Cornellà i molta gent de fora». De cara a la preparació de les eleccions, l’alcalde va defensar que «no pots permetre la degradació de l’espai públic, és una batalla contínua i imperfecta, però has de fer-la per no alimentar el discurs fàcil».

Consell Esportiu

Notícies relacionades

Sobre el cas de suposades irregularitats al Consell Esportiu de l’Hospitalet que va esquitxar l’Ajuntament de Cornellà –una causa ja arxivada–, l’alcalde va insistir que ell ja va manifestar «de manera molt crítica la meva posició». «Crec que no hi afectarà, francament», va expressar en relació amb les municipals del 2023.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà