Violència en el futbol

La CD Castelló denuncia agressions «amb bats i pals» als seus aficionats en la seva arribada a Cornellà

  • Aquests actes van acabar amb una única persona ferida lleu, que no va voler presentar denúncia

  • Els dos equips han emès comunicats condemnant aquests actes violents

La CD Castelló denuncia agressions «amb bats i pals» als seus aficionats en la seva arribada a Cornellà
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CD Castelló va denunciar aquest diumenge 24 de setembre que els seus aficionats van ser agredits en la seva arribada a Cornellà (Baix Llobregat), on es van enfrontar a la UE Cornellà.

En un comunicat, el CD Castelló relata que un grup d’encaputxats «ha esperat els autobusos de la nostra afició desplaçats al partit d’avui amb bats i pals». Així, l’equip castellonenc assevera que dins dels autobusos «hi havia famílies amb nens i nenes que han quedat terroritzades després de l’ocorregut».

Des dels Mossos d’Esquadra expliquen que aquests incidents es van produir abans del partit que va enfrontar els dos equips als voltants entre el centre comercial Splau i l’estadi de l’RCD Espanyol, on la UE Cornellà disputa els seus partits com a local aquesta temporada.

Des de la policia catalana expliquen també que aquests actes van acabar amb una única persona ferida lleu i que aquesta no va voler presentar denúncia. Així, el partit es va poder disputar sense incidents, tot i que els Mossos van realitzar un acompanyament als aficionats del CD Castelló a la sortida de l’estadi «per evitar nous incidents».

Condemna dels dos clubs

Els dos equips han emès comunicats condemnant aquests actes violents. «Al CD Castelló li sembla vergonyós i lamentable que aquests actes passin el dia d’avui en el món del futbol i vol mostrar la seva total repulsa», remarca el text de l’equip valencià.

«Davant els fets esdevinguts durant la tarda d’aquest diumenge als voltants de l’RCDE Stadium, la UE Cornellà condemna rotundament els incidents produïts entre aficionats», remarca per la seva banda el text emès pel conjunt del Baix Llobregat.

Notícies relacionades

A més, la Unió Esportiva Cornellà, «en cas de confirmar vinculació directa d’aficionats del club», ha assenyalat que prendrà mesures de suspensió o expulsió «per a tots els implicats».

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà