Horari d’estiu

Biblioteques de Cornellà: quines obren durant el mes d’agost

  • Aquests equipaments també estan integrats a la xarxa de refugis climàtics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Biblioteques de Cornellà: quines obren durant el mes d’agost

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres de les cinc biblioteques que componen la Xarxa de Biblioteques de Cornellà (el Baix Llobregat) es mantenen obertes durant el mes d’agost. Tot i que les biblioteques Teresa Pàmies i Clara Campoamor han tancat les seves portes fins a mitjans de setembre, la Biblioteca Central, la Marta Mata i la Sant Ildefons continuen obertes a la tarda.

Concretament, els interessats podran anar en aquests centres de dilluns a divendres i de 15.30 h a 20.30 h, a excepció dels dies festius. Per la seva banda, les que ara estan tancades recuperaran l’activitat a partir del 16 de setembre, moment en què els cinc espais adoptaran l’horari d’hivern.

Des de fa poc temps, Cornellà compta amb una xarxa de cinc biblioteques municipals. Aquestes són, a més, durant l’estiu, espais climàtics d’interior i estan integrades a la xarxa de refugis climàtics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Notícies relacionades

«Els seus sistemes de climatització ofereixen un perfecte confort tèrmic per evitar els ensurts de les altes temperatures. Per tant, a part d’estar frescos, també podem disfrutar d’una bona lectura», defensen des de l’Ajuntament de Cornellà.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà