Pel·lícula

‘Chavalas’ arriba a la seva ciutat

Carol Rodríguez Colás presenta la seva ‘opera prima’ davant els seus veïns a la plaça de Catalunya de Cornellà

Fotograma de la pelicula Chavalas

Fotograma de la pelicula Chavalas / EPC_EXTERNAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat) i els productors de la pel·lícula ChavalasBin Fang, Miguel Torrent (Balance Media Entertainment) i Marta Figueras (Promarfi)– organitzen una projecció gratuïta per als veïns de Cornellà, el lloc on transcorre i on es va rodar la pel·lícula. El film va comptar amb la participació de nombrosos ciutadans i entitats de la ciutat.

La projecció, que tindrà lloc dijous, 16 de setembre, a les 21.30 hores a la plaça de Catalunya de Cornellà, comptarà amb la presència de la directora i la guionista de la pel·lícula, les germanes de Cornellà Carol i Marina Rodríguez Colás; la productora associada, Eva Murgui, i part de l’equip. L’aforament serà limitat d’acord amb les restriccions sanitàries vigents i les invitacions es poden obtenir a la web www.entradescornella.cat.

Chavalas

Chavalas, l’‘opera prima’ de Carol Rodríguez Colás, retrata la vida a Cornellà des del punt de vista de la Marta (Vicky Luengo), una jove amb pretensions artístiques que s’avergonyeix de les seves arrels d’extraradi i es veu forçada a tornar al seu barri i recórrer al seu grup d’amigues de la infància després d’haver patit una clatellada professional en l’àmbit de l’audiovisual.

Notícies relacionades

El film ha guanyat el Premi del Públic i el Premi Movistar+ a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga. 

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Pel·lícules