Oci

El cine a la fresca amenitzarà les nits de divendres a Cornellà

El cicle compta amb pel·lícules de gèneres variats com la comèdia, el cine infantil o el suspens psicològic

estrenos de la semana trailer de terra willy 2019

estrenos de la semana trailer de terra willy 2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Torna a Cornellà (Baix Llobregat) un dels clàssics de les nits d’estiu: el cine a l’aire lliure a la plaça de Catalunya. La proposta tindrà lloc els tres primers divendres de juliol a partir de les 22 h.

La primera de les pel·lícules programades es podrà veure avui i és la producció ‘Padre no hay más que uno’, dirigida per Santiago Segura el 2019. En aquesta comèdia, el Javier és un «marit-cunyat» que viu sense ocupar-se gens de la casa i els nens, mentre dedica a la seva dona frases del tipus «és que no t’organitzes», o «no et posis nerviosa», ja que considera que la seva desbordada dona s’ofega en un got d’aigua. El Javier s’haurà d’enfrontar a la realitat que suposa fer-se càrrec de cinc fills (d’entre 4 i 12 anys) quan la seva dona decideix anar-se’n de viatge i deixar-los sols.

El 16 de juliol és el torn de la pel·lícula francesa d’animació ‘Terra Willy: Planeta desconocido’, del cineasta Eric Tosti. Aquí un jove nàufrag espacial perd el contacte amb els seus pares i acaba en un planeta salvatge i inexplorat.

Notícies relacionades

De cara al dia 23 la proposta és el controvertit ‘Joker’ de Todd Phillips, en què Joaquin Phoenix interpreta un personatge dual i s’explota com es construeix un malvat.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Pel·lícules