Cultura

Cornellà programa cultura a l’aire lliure per a les nits de juliol

La programació estival compta amb espectacles de música, cine i teatre

Cornellà programa cultura a l’aire lliure per a les nits de juliol

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nits d’estiu és la programació cultural que, durant el mes de juliol, ofereix l’Ajuntament de Cornellà (Baix Llobregat). La proposta cultural és àmplia i compta amb música de tots els estils i activitats culturals a l’aire lliure per disfrutar de diferents espais de la ciutat.

El divendres 2 de juliol es donarà inici a aquestes activitats amb la presentació del CD la Veu de Cornellà a l’Auditori de Sant Idelfons seguit de la nit jove amb actuacions de Riad Achouirif (hip-hop, alternativa) i Kid Roken (rap, trap, reggaeton). Les activitats s’allargaran fins al dia 24 amb un tribut a Abba, espectacles d’improvisació, concerts reivindicatius o de bandes sonores i moltes sessions de cine a la fresca a la plaça Catalunya.

Restriccions sanitàries

Aquest any la programació s’adapta a les restriccions de la pandèmia, però es mantenen espais com el Castell de Cornellà o la plaça de Catalunya, tot i que també comptarà amb activitats a La Caldereria o l’Auditori de Sant Ildefons, entre d’altres.

Notícies relacionades

Totes les activitats són gratuïtes, però s’han de complir amb les restriccions sanitàries marcades per la situació actual de la pandèmia, els espectacles es realitzen en espais oberts perimetrats, i l’accés serà per ordre d’arribada amb control a l’entrada.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO