Comptes municipals

Cornellà aprova un pressupost de 108 milions per reactivar projectes aturats per la pandèmia

Les arques municipals disminueixen un 3,01% respecte a l’exercici anterior i, d’altra banda, augmenta l’acció social un 3%

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha aprovat aquest dimecres el pressupost municipal per a 2021, que s’eleva a 108 milions d’euros i registra una disminució del 3,01% respecte a l’exercici anterior.

En un comunicat, el consistori ha explicat que els comptes s’han dissenyat per fer davant la situació d’incertesa econòmica actual, amb recursos per promocionar l’ocupació i l’activitat empresarial, a més d’incrementar lleugerament, un 3%, la despesa en acció social.

«Es tracta d’actuar amb prudència, amb l’objectiu de garantir l’assistència a les persones més afectades per aquesta crisi, consolidar serveis municipals i mantenir el nivell de desenvolupament de la ciutat sense endeutar-nos», ha destacat l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Així, els comptes municipals contemplen una contenció generalitzada, tant en les despeses de funcionament com en les inversions, per equilibrar els ingressos que l’Ajuntament preveu deixar d’ingressar entre el 2020 i 2021 pels efectes de la pandèmia.

Notícies relacionades

No obstant, el consistori ha destacat que s’han pressupostat 3 milions d’euros en inversions per impulsar projectes paralitzats el 2020 per la Covid-19, així com continuar promovent la regeneració urbana i sostenible.

Més notícies de Cornellà en l’edición local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA