NADAL AMB PANDÈMIA

Cornellà cancel·la la cavalcada de Reis i canvia la ubicació del campament del Mag Maginet

Durant diversos dies, la Fira de Cornellà acollirà el cèlebre personatge que escoltarà els desitjos dels més petits abans de l'arribada dels Reis Mags

L'Ajuntament de Cornellà demana a la ciutadania que durant tots els actes programats a la ciutat actuïn amb responsabilitat i respectant les normes

cornella

cornella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà de Llobregat donarà el tret de sortida a les festes nadalenques el pròxim 3 de desembre amb la tradicional encesa dels llums. Un Nadal que, com en moltes ciutats de Catalunya, serà «especial i diferent» ateses les restriccions imposades per la pandèmia de la Covid-19.

La cavalcada de Reis, un dels plats forts, s’ha substituït per una de «plantada» que els Reis d’Orient i els seus acompanyants realitzaran la Nit de Reis a l’avinguda del Maresme entre les 18 h i les 21 perquè els nens i nenes puguin acostar-se a saludar-los.

El Campament d’Orient del Mag Maginet, que tradicionalment s’acollia al parc de Can Mercader, s’ha traslladat al recinte de la Fira de Cornellà. Restarà obert el 28, 29 i 30 de desembre i l’1, 2, 3 i 4 de gener.

Cita prèvia mitjançant entrada gratuïta

Com que l’aforament serà limitat per raons de seguretat, els nens i nenes podran visitar el campament d’Orient amb una entrada gratuïta que es podrà adquirir a partir del 15 de desembre en un portal web de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Cornellà demana a la ciutadania que durant tots els actes programats a la ciutat, i també durant les festes nadalenques, actuïn amb responsabilitat i respectin les normes de seguretat i sanitàries vigents.

Notícies relacionades

Diferents elements informatius i senyalitzacions per tota la ciutat recordaran als veïns quines són les mesures de seguretat i la importància de seguir-les.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments