29 d’oct 2020

Anar al contingut

AQUEST DIVENDRES

Manu Guix obrirà la programació de tardor de l'Auditori de Cornellà

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a la temporada cultural amb totes les mesures de seguretat i un sistema d'ionització de l'aire

Diumenge serà el torn dels SuperHerois, un espectacle infantil dirigit al públic familiar, amb una actuació musical i divertida

El Periódico

Manu Guix obrirà la programació de tardor de l'Auditori de Cornellà

FERRAN SENDRA

Manu Guix serà l’encarregat de donar el tret de sortida aquest divendres 25 de setembre a la nova programació de l’Auditori de Cornellà. El cantant, compositor, director musical i participant de diferents programes de televisió i ràdio actuarà a les 21 h.

Diumenge li agafaran el relleu els SuperHerois, un espectacle infantil dirigit al públic familiar. La companyia, coneguda a tot Catalunya per ser un grup d’animació musical molt popular, ha preparat una actuació per a nens i adults amb molta música i diversió.

Mesures de seguretat

L’Auditori de Cornellà, que va tancar el teló el març davant la pandèmia de la Covid-19, obre les portes amb totes les mesures de seguretat i amb una varietat de descomptes per a totes les edats. És obligatori l’ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat entre espectadors.

El teatre ha dissenyat un recorregut d’accés en funció del seient assignat per evitar aglomeracions. A més, s’ha instal·lat un sistema d’ionització de l’aire per eliminar virus i bacteris, és un dels teatres pioners en la implantació d’aquesta tecnologia.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA