AQUEST DIVENDRES

Manu Guix obrirà la programació de tardor de l'Auditori de Cornellà

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a la temporada cultural amb totes les mesures de seguretat i un sistema d'ionització de l'aire

Diumenge serà el torn dels SuperHerois, un espectacle infantil dirigit al públic familiar, amb una actuació musical i divertida

zentauroepp40608211 terrassa  18 10 2017 teletodo  presentaci n nueva temporada 171107163729

zentauroepp40608211 terrassa 18 10 2017 teletodo presentaci n nueva temporada 171107163729 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Manu Guix serà l’encarregat de donar el tret de sortida aquest divendres 25 de setembre a la nova programació de l’Auditori de Cornellà. El cantant, compositor, director musical i participant de diferents programes de televisió i ràdio actuarà a les 21 h.

Diumenge li agafaran el relleu els SuperHerois, un espectacle infantil dirigit al públic familiar. La companyia, coneguda a tot Catalunya per ser un grup d’animació musical molt popular, ha preparat una actuació per a nens i adults amb molta música i diversió.

Mesures de seguretat

L’Auditori de Cornellà, que va tancar el teló el març davant la pandèmia de la Covid-19, obre les portes amb totes les mesures de seguretat i amb una varietat de descomptes per a totes les edats. És obligatori l’ús de la mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat entre espectadors.

Notícies relacionades

El teatre ha dissenyat un recorregut d’accés en funció del seient assignat per evitar aglomeracions. A més, s’ha instal·lat un sistema d’ionització de l’aire per eliminar virus i bacteris, és un dels teatres pioners en la implantació d’aquesta tecnologia.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA