PREFERIBLEMENT 'ONLINE'

Obert el termini d'inscripció de les guarderies municipals de Cornellà

Des d'aquest dimecres les famílies poden sol·licitar una de les 612 places disponibles, fins al dia 26 de manera telemàtica i del 26 al 29 presencialment amb cita prèvia

També està obert el termini d'inscripció a l'Escola d'Educació Especial Virolai, que s'allargarà fins al 22 de maig amb prioritat per a la inscripció virtual

-FOTODELDIA- GRAF5339. MADRID, 11/03/2020.- Detalle de un perchero en una guardería de la calle Buganvilla de Madrid, este miércoles en el que los niños no han acudido al centro por la entrada en vigor de la decisión del Gobierno de la Comunidad de Madrid de suspender toda la actividad educativa durante 15 días, hasta el 26 de marzo, como una de las medidas extraordinarias adoptadas para evitar la expansión del coronavirus en la región. EFE/ Emilio Naranjo

-FOTODELDIA- GRAF5339. MADRID, 11/03/2020.- Detalle de un perchero en una guardería de la calle Buganvilla de Madrid, este miércoles en el que los niños no han acudido al centro por la entrada en vigor de la decisión del Gobierno de la Comunidad de Madrid de suspender toda la actividad educativa durante 15 días, hasta el 26 de marzo, como una de las medidas extraordinarias adoptadas para evitar la expansión del coronavirus en la región. EFE/ Emilio Naranjo / Emilio Naranjo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des d’aquest dimecres 20 i fins al pròxim 26 de maig està obert el termini de preinscripció per sol·licitar alguna de les 612 places de les guarderies municipals de Cornellà, així com de l’Escola d’Educació Especial Virolai –del 19 al 22–, amb prioritat en els dos casos per la inscripció telemàtica per evitar la propagació del coronavirus.

Així, les sol·licituds per a guarderies es podran fer ‘online’ del 20 al 26 de maig a través del correu electrònic facilitat per l’Ajuntament, mentre que els dies 27, 28 i 29 de maig es podran fer les preinscripcions de manera presencial, sol·licitant una cita prèvia a través del portal municipal o trucant per telèfon a cada centre.

La publicació de les llistes es farà el pròxim 3 de juny, els dos dies següents seran el període de reclamacions, i el sorteig de places es farà el 9 de juny a la planta baixa del CITILAB.  Per la seva part, el període d’inscripció a l’Escola d’Educació Especial Virolai està ja obert i s’allargarà fins al 22 de maig.

Portes obertes virtuals

En aquest cas l’Ajuntament també ha demanat que les sol·licituds es presentin de manera telemàtica, si bé es podrà fer en casos excepcionals de manera presencial demanant cita prèvia i prenent les mesures de seguretat adequades per evitar contagis. El resultat de les llistes d’admesos es publicarà l’11 de juny.

Notícies relacionades

Davant de la impossibilitat de fer visites guiades en aquests dies, el consistori ha habilitat una pàgina web a tall de portes obertes virtuals perquè els familiars puguin visitar una a una les vuit guarderies municipals de la ciutat.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA