BORRASCA 'GLORIA'

Cornellà activa la fase d'alerta a causa dels forts vents de la borrasca 'Gloria'

S'ha procedit a tancar l'accés als parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta i suspendre les activitats programades a l'aire lliure

534 ajuntament4

534 ajuntament4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Davant de la situació de forts vents, l’Ajuntament de Cornellà ha activat aquest dilluns, 20 de gener, la fase d’alerta prevista pel Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM). 

Aquesta acció implica el tancament de l’accés als parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta i la suspensió de les activitats programades a l’aire lliure. A més, el consistori recomana als veïns prendre les precaucions habituals en situacions de vents forts: tancament de portes i finestres; no deixar testos ni altres objectes a les façanes i terrasses, i no anar a parcs, jardins i zones boscoses.

La situació de vent fort «s’espera que vagi en augment durant la tarda de dilluns, 20 de gener», expliquen des del consistori, i, a més, per al dimarts, 21 de gener, està previst un episodi de fortes pluges.

Des de l’ajuntament recorden que es pot seguir l’evolució de la situació meteorològica a Cornellà a través de l’aplicació digital de Seguretat Ciutadana.

Alerta a Catalunya

Notícies relacionades

El Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) es troba en fase d’alerta. La situació meteorològica es va iniciar diumenge, dia 19, amb forts vents associats a fenòmens de fort onatge i a l’acumulació de precipitació des d’aquest dilluns i fins dimecres.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA